CHAT MED OS
Kundeservice

  Pia Ries Ekstra Kortholder til Pung - 7 Kort

  Pia Ries Ekstra Kortholder til Pung - 7 Kort


  •  139,00 kr

  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: 753-Black
  check Antal på eget lager: 3

  Kortholder med plads til mere!

  Rigtig god kortholder til din pung så du får plads til flere kort. Der er plads til 3 kort på hver side og i toppen er der et rum hvor du kan have sedler eller 1 kort mere. Kortholderen er RFID-Safe, hvilket betyder, at dine kortoplysninger ikke kan aflæses, mens de er i din pung. Det betyder, at der altså ikke kan opstå kontaktløs betaling, når dit kort er inde i din pung eller en anden form for automatisk aflæsning! Det er super smart! Når du tager kortene op af pungen, kan du selvfølgelig anvende dem til selv at betale kontaktløst med. 

  Information

  • Farve: Sort
  • Mål: 10 X 7 X 0,5 cm (B X H X D) 
  • 6 kortlommer
  • 1 rum i toppen
  • RFID-Safe
  Yderligere information
   
  • Matriale: Kalveskind
  • Vægt: 30 g
  • Design: Pia Ries

  Kortholder til pung: Design og funktionalitet

  Designet af denne kortholder til pung er ikke kun praktisk, men også elegant. Med dens kompakte mål på 10 x 7 x 0,5 cm (B x H x D) passer den perfekt i de fleste punge. Den er lavet af kvalitets kalveskind, hvilket ikke kun giver en luksuriøs følelse, men også garanterer en lang levetid. De 6 kortlommer sammen med det ekstra rum øverst gør det muligt for dig at organisere dine kort og andre småting effektivt. RFID-sikkerheden er en vigtig funktion, der beskytter dine kort mod uautoriseret aflæsning.

  Kortholder til pung: Pia Ries - Mærket bag kvaliteten

  Mærket Pia Ries står for kvalitet og design, når det kommer til kortholdere til pung og andre læderprodukter. De har en lang historie med at skabe funktionelle og stilfulde produkter, som værdsættes af mange tilfredse kunder. Når du vælger en kortholder fra Pia Ries, kan du være sikker på, at du får et produkt, der vil holde i mange år fremover. Den sorte farve er tidløs og passer perfekt i de fleste punge, uanset farve og stil.

  Kortholder til pung: Match med andre produkter

  Udover denne elegante kortholder til pung tilbyder Pia Ries og Regovs.se et bredt udvalg af andre kvalitetslæderprodukter. Hvorfor ikke matche kortholderen med en elegant skuldertaske i kalveskind fra The Monte? Eller måske har du brug for en ny rejsetaske? Til de aktive har vi også Camelbak Lava Eddy Spildfri Vandflaske, som er perfekt at have med under dagens eventyr.

  Kortholder til pung: Købsinformation og plejeanvisninger

  At investere i en kortholder til pung fra Pia Ries er et klogt valg. Det er en lille investering, der kan gøre en stor forskel i, hvor velorganiseret og sikker din pung er. Du kan nemt købe den online hos Regovs.se og få den leveret direkte til din dør. Når du først har fået din kortholder, kan du begynde at organisere dine kort og nyde den ekstra sikkerhed og bekvemmelighed, den giver. Plejeanvisningerne er enkle - hold kortholderen ren og undgå at udsætte den for ekstrem varme og fugt for at bevare dens kvalitet og funktion over tid. Hvis du passer godt på din kortholder til pung, vil den være en trofast følgesvend i mange år fremover. Desuden, med Pia Ries' kvalitetsgaranti, kan du være tryg ved dit køb. Dette er et produkt, der er bygget til at holde og vil tjene dig godt i mange situationer. Uanset om du er på farten og har brug for et sikkert og praktisk sted at opbevare dine kort, eller om du blot ønsker en stilfuld og elegant løsning til din pung, er denne kortholder det perfekte valg.

  Kortholder til pung: Kundeanmeldelser og erfaringer

  Dem, der allerede har investeret i en kortholder til pung fra Pia Ries, er meget tilfredse med deres køb. Kundeanmeldelserne taler deres eget tydelige sprog; dette er et produkt, der lever op til forventningerne både med hensyn til design og funktionalitet. Brugerne værdsætter det kompakte design, den høje kvalitet af materialerne og den ekstra sikkerhed, som RFID-beskyttelsen giver. Det er tydeligt, at Pia Ries har brugt meget tid og omsorg på at designe en kortholder, der imødekommer moderne behov, uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. Dette er en investering, der vil betale sig over tid og gøre din hverdag lidt lettere og mere organiseret.

  Kortholder til pung: En fremragende løsning!

  Denne kortholder til pung fra Pia Ries er en fremragende løsning for dem, der har brug for ekstra plads til deres kort uden at skulle bære en større pung med sig. Med sit elegante design, høj kvalitet af materialer og smarte funktioner som RFID-beskyttelse er det en kortholder, der ikke kun ser godt ud, men også leverer, når det kommer til praktisk brug og sikkerhed for dine kort. Vi hos Regovs.se er stolte over at kunne tilbyde denne kortholder til vores kunder, og vi er sikre på, at du vil være tilfreds med dit køb. Bestil din Pia Ries kortholder i dag og oplev forskellen!