Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Bomuldspuder, pyntepuder og puder i bomuld

Derfor bomuld? Bomuld er et naturmateriale, som kommer fra frø-håret fra bomuldsplanten. Bomuld er utrolig slidstærkt og nemt at vaske. Herudover er bomuld et utrolig blødt materiale og er derfor meget komfortabelt. Kjellerup Væveri har mange unikke bomuldspuder og pyntepuder til sofaen.

Bomuldspuder: Læs mere nedenfor

 

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Bomuldspuder og pyntepuder i høj kvalitet

Skønne, smukke og bløde pyntepuder til din sofa fra Kjellerup Væveri. Vil du gerne have bomuldspuder i høj kvalitet? Vores bomuldspuder er yderst komfortable og varmeledende. Du kan finde bomuldspuder i forskellige størrelser, faver og mønstre. Du kan altså finde de puder, som passer helt perfekt til din sofa og stue. Udtrykket kan blive præcis, som du gerne vil have det.

Pyntepuder og bomuldspuder til din sofa

Når du skal finde den helt perfekte pyntepude eller bomuldspude til sofaen (og dig), så kan det måske synes som at finde en nål i en høstak - derfor vil jeg nu brede høstakken lidt ud, så det er nemmere for dig at finde nålen. Begynd med at lave besvare følgende spørgsmål: Hvor stor skal pyntepuden være? Hvor mange pyntepuder vil du have? Hvilke farver og mønstre passer godt til min sofa? Hvilket materiale skal pyntepuden være fremstillet i? Disse spørgsmål er med til at bringe dig tættere på, hvilken slags pude du leder efter til din sofa, så du finder det helt perfekte til dit behov. Det er jo vigtigt at lytte til sig selv og sine behov - synes du ikke? Men synes du stadig ikke, at du er helt afklaret med, hvad for en slags pyntepude eller bomuldspude du leder efter, så skal du lige følge med i teksten her under.

Afhængig af din sofas størrelse og form skal du overveje, hvilken størrelse din pyntepude eller bomuldspude skal have. Men dette er ikke den eneste overvejelse du skal gøre dig - du skal også overveje, hvordan du kan komme til at ligge eller sidde bedst. Puden skal jo være med til at øge komforten, så du kommer helt ned og slapper godt af. Jeg har en stor chaiselong sofa, så jeg kan nemt tillade mig at have en pyntepude med målene 45 X 45 cm. Men hvis du har en mindre sofa, skal du måske overveje, om du enten skal gå efter en bomuldspude med målene 4 0X 60 cm. eller 45 X 45 cm. , så størrelsen af puderne er ligevægtige med sofaen.  Herudover bør du også sætte antallet af puder op mod sofaens størrelse - samtidig med at du tager pyntepudernes størrelse med i din overvejelse, så du får det antal bomuldspuder, som du har brug.

Når du skal besvare spørgsmålet: Hvilke og farver og mønstre passer godt til din sofa?, så er det svært at give en manual til det, da det ofte er individuelt fra person til person. Men jeg kan give dig et lille hint - kig rundt i rummet, se om du kan få skabt dig en såkaldt rød tråd eller bare bryd rummet med nogle helt andre farver. Gør det, som får dig til at føle dig tilpas. Gør sofaen personlig - altid få din personlighed med i et rum, da man gerne skal kunne se, at det lige præcis er dig, som bor der. Hvad end om du er til det rolige ensfarvede design eller det mere vovede Sila design, så er det vigtigt, at du har dig selv med.

Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Mål:
Model: