CHAT MED OS

  Regovs Uld - Dana uldplaider og uldpuder

  Regovs har egen produktion af plaider og puder i uld. Dana Plaider og puder er produceret på anerkendt væveri i Litauen. Uldplaiderne og puderne  væves i Oeko-Tex 100 standard 100 % uld af den bedste kvalitet fra New Zealandske får. Uldens fibre er på 29 micron og giver dermed høj blødhed og varme. Ved Regovs finder du altid en god lækker uldplaid og flot uldpude der passer til.

  Dyrevelfærd er sikret via det New Zealandske mærke Wool Integrity NZ. For eksempel er opdræt garanteret mulesing free, da mulesing er ulovligt i New Zealand. 

  Regovs uldtæpper repræsenterer essensen af kvalitetsdesign og håndværk. Hver fiber i disse tæpper fortæller en historie af dedikation og passion. Fra sofahjørnet til foden af sengen, disse tæpper tilføjer både varme og stil. Perfekt til enhver sofa eller seng, kombinerer Regovs den tidløse skønhed af den bløde uld med moderne designæstetik. Disse tæpper er ikke kun en luksus for øjet, men også en fornøjelse for fødderne. Invester i et Regovs uldtæppe, og mærk forskellen i ægte kvalitet – uundværlig på ...

  en kold vinteraften eller under afslappende stunder i sommerhuset.

  Regovs Uld - Dana Plaider

  En uldplaid af kvalitet Dana er dejlig blød og lækker. Velegnet til en kold dag med en god bog, en kop kaffe eller the. Dana uldtæpper er også gode til en kølig forårsdag eller efterårsdag på terrassen, hvor det vil være muligt at nyde solen selv om det er lidt køligt i luften.

   

  Regovs Uld Dana plaider er også velegnet som sengetæpper på grund af størrelsen på 130 X 240 cm inklusiv frynser. Ligeledes er plaiderne også super skønne at ligge med i sofaen da de er lange nok til at kunne nå ned om fødderne på alle mennesker.  

   

   

   

  Regovs Uld - Dana uldpuder / pudebetræk

  Regovs Uld uldpuder / pudebetræk findes fortrinsvis i 40 X 40 cm., som er en  yderst velegnet størrelse pude som sofapude. Uldpuderne er meget anvendelige både til støtte, hoved og pynt. Der er noget mere komplet over et sofaarrangement med matchende puder og plaider. 

   

  Når uldpuderne fremstille tager man blot et antal plaider og syer puder af dem. På den måde er man sikker på at kvaliteten på puderne er helt den samme som på plaiderne.

   


   

  Regovs Uld - Dana

  Regovs Uld Dana plaider og puder er produceret i forbindelse med det New Zealandske mærke Wool Integrity NZ. Mærket garantere at produktionen på gården tager det nødvendige hensyn til dyrevelfærd, miljø og lokale sociale hensyn.   

   

  For eksempel er produktionen muelsing free, da mulesing er ulovligt i New Zealand. 

   

  Produktionen er miljøvenlig og kontrolleret jævnfør oeko-tex certificeringen og følger den Europæiske Unions REACH standard.

   

   


  Regovs - Zelandia uldplaider og uldtæpper

  Zelandia plaiderne er produceret i Ukraine af uld fra New Zealandske får. Uldplaiderne er lavet af en lidt grovere uldkvalitet end Dana plaiderne. Derfor er Zelandia plaiderne bedre egnet til brug på terrasser, sommerhuse, restauranter og i både m.m.

   

  Regovs - Plaider i bomuld

  Regovs Ibiza bomuldsplaiderne er også produceret i Ukraine. Det er dejlige bløde stærke bomuldsplaider til sofaen med mere.