CHAT MED OS
Kundeservice

   

  Er dit nye bælte gået i stykker, igen! Eller har du været super glad for dit gamle læderbælte, fordi det har holdt i mange år? Så er Regovs stedet at få et nyt bælte. Vi producerer bælter i ægte kvalitets kernelæder. Bælterne holder længe og er super lækre.

  Vores bælte-værdier

  • Kvalitetsmaterialer er vigtigt, godt kernelæder er nødvendigt til fremstilling af kvalitetsbælter.

  • Solidt udført håndværk af vores bæltemager, så alt bliver helt perfekt.

  • Alle har ret til et godt bælte, som passer alle - uanset størrelse! Små eller store.


  Materialer til fremstilling af vores læderbælter er i høj kvalitet

  Der findes forskellige slags læder til fremstilling af bælter. Regovs.dk sælger KUN bælter  lavet af kernelæder som vi forstår som et sammenhængende stykkelæder, der for eksempel ikke er syet samme af flere lag læder. 

  Det er vigtigt for os, at det vi sælger er i en høj og god kvalitet. Derfor er det også vigtigt, at vi vælger vores materialer med omtanke - her er det kernelæder er vores valg. Godt udvalg - Vi mener også, at der er kvalitet at vi har et stort og godt udvalg. Du kan få bæltet bredt, smalt, langt, kort og med glat eller præget overflade - det er kun din fantasi som sætter grænserne.

  Hvilket læderbælte skal jeg vælge?

  Smalle bælter fungere som regel godt når bæltet skal fungere mere som pynt eller til kjoler og jakkesæt.

  Brede bælter fungere som regel godt til jeans / cowboybukser.

  Bæltespændet er også et vigtigt ellement af bæltet og der findes mange forskellige. Det mest solgte er det klassiske firkantede i enten gammel nikkel eller messing.

  Læderbælte er en god gaveidé

  Husk blot at når du bestiller et nyt bælte ved os, skal du vælge korrekt livvidde og hjælp til valg at korrekt livvidde / bæltestørelse finder du her: Guide til valg af bæltestørrelse.

   
  Sidst opdateret d. 02/07/2023.
  Nuværende kommentarer: 0
  Fortæl en ven