CHAT MED OS
Kundeservice

  MJM Ane W - Natur Dame Stråhat - One Size

  Restsalg
  -40%
  MJM Ane W - Natur Dame Stråhat - One Size


  •  499,00 kr
  • 299,40 kr
  • (Spar: 199,60 kr)

              Antal:

  Varenummer: OX-01H72069020
  check Antal på eget lager: 1

  Dejlig Ane W damehat / dame stråhat i strå

  En dejlig sommer hat fra MJM i en lækker kvalitet med skygge og eksklusivt pyntebånd i ægte læder. Ane damehat i bast er en rigtig god sommer hat til dig, er ønsker at skåne ansigtet mod solens farlige stråler - uden at hatten bliver for stor. Nakkeskyggen er kort og ansigtsskyggen bred, ca 8 cm. På det bredeste sted. Størrelsen er one size der kan justeres med den indbyggede snor i svedbåndet.

  Informationer

  • Farve: Natur
  • Skyggebredde: 8 cm
  • Kronehøjde: 12 cm
  • Hattebånd af ægte læder
  • Justerbart svedbånd af grossgrain

  Yderligere informationer

  • Vægt: 105 g
  • Materiale: 100% Palme strå
  • Serie: Ane
  • Brand: MJM

  Dame stråhat: Materiale og design

  Hatten er lavet af 100% palmestrå, et materiale kendt for sin holdbarhed og naturlige følelse. Det ægte læderbånd tilføjer en ekstra touch af elegance og holdbarhed. Denne dame stråhat fra MJM Ane W er ikke kun æstetisk tiltalende, men også funktionel. Den er designet til at give optimal beskyttelse mod solen samtidig med at den bevarer en chic og moderne æstetik. Den neutrale farve gør den let at matche med forskellige outfits, og det tidløse design garanterer, at du kan nyde din hat år efter år.

  Dame stråhat: Mærket bag designet

  MJ Michaelsen, eller MJM, er Danmarks mest klassiske og eksklusive hatmærke, der har været i branchen siden 1829. Oprindeligt arbejdede de med at importere stoffer, men i 1903 indledtes et samarbejde med det italienske hatfirma Borsalino, og MJM blev en hattegrossist. Selvom virksomheden tidligere kun var kendt for at sælge herrehatte, har den siden 2007 også haft hatte til kvinder. Denne dame stråhat er et glimrende eksempel på MJMs engagement i kvalitet og design.

  Dame stråhat: Match med andre accessoarer

  Denne hat er et fremragende supplement til dine sommeraccessoarer. Kombinér den med et par elegante skindhandsker på de køligere dage eller match den med en stilfuld fedora for et komplet look. Uanset lejligheden vil denne dame stråhat løfte din påklædning og holde dig komfortabel og beskyttet mod solen.

  Dame stråhat: Købsinformation og plejeråd

  At investere i en kvalitetshat som denne fra MJM Ane W er et klogt valg for den modebevidste kvinde. Denne dame stråhat er en one-size-model, men størrelsen kan justeres for en personlig pasform takket være den indbyggede snor i svedbåndet. For at holde din dame stråhat i bedste stand anbefales det at rengøre den regelmæssigt med en blød børste for at fjerne støv og snavs. Hvis læderbåndet bliver beskidt, kan du nemt rengøre det med en fugtig klud og mild sæbeopløsning. Undgå at bære hatten under ekstremt regnfulde dage, da vand kan beskadige palmestrået og læderet over tid. For længere levetid, opbevar din hat et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys, når den ikke er i brug. Denne dame stråhat fra MJM Ane W er en investering i stil og komfort, der vil belønne dig i mange somre fremover. Det tidløse design og den højkvalitetskonstruktion gør den til en pålidelig følgesvend for alle dine sommeroplevelser. Den passer perfekt til andre accessories og tøj og er et fremragende tilskud til din garderobe. Udnyt chancen for at erhverve denne elegante dame stråhat og nyd solrige dage med selvtillid og stil.

  Foruden denne smukke hat tilbyder MJM et bredt udvalg af andre hatstile og accessories, der passer til enhver lejlighed og vejrforhold. Opdag den komplette kollektion og find den perfekte hat, der komplementerer din unikke stil. MJM er ikke kun et mærke; det er en tradition af kvalitet og elegance, der har været værdsat af modebevidste kunder i over et århundrede.

  Udforsk vores udvalg af dame stråhat og andre stilfulde accessories på vores hjemmeside og find de perfekte tilføjelser til din garderobe. Med de rette accessories kan du nemt udtrykke din personlige stil og føle dig komfortabel uanset vejr. Husk, en god hat er mere end bare en modeerklæring - det er en reflektion af din personlige stil og en praktisk ressource for at beskytte dig mod solen.

  M.J. Michaelsen er Danmarks mest klassiske, eksklusive hattemærke grundlagt i 1829. I starten arbejdedes der med import af stoffer. I 1903 begyndtes et samarbejde med det italienske hattefirma Borsalino og MJM blev nu også hattegrossist. MJM løftede gradvist hattegrossistdelen. Firmaet har tidligere været kendt for kun at forhandle hatte til mænd, men har siden 2007 også haft hatte til kvinder. Samtidig åbnedes for alvor op for salget til outdoor branchen. MJM modtog i 2010 Dagbladet Børsens prestigefyldte gazelle pris og fulgte successen op i 2011 med endnu en kåring. MJM skaber Danmarks populære hatte år efter år.