CHAT MED OS
Kundeservice

  Reisenthel Sort ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L

  Populær
  Mængderabat
  -10%
  Reisenthel Sort ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L


  •  121,00 kr
  • Ved køb af 2 ens
   Pris pr. stk.:
   108,90 kr

  Farver:
  • Reisenthel Sort ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L
  • Reisenthel Rød ISO Thermocase - Køletaske 1,5 L
  • Reisenthel Twist Silver ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Dots White ISO Thermocase -Køletaske 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Navy ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Lyserød ISO Thermocase -Køletaske 1,5 L - RECYCL
  • Reisenthel Multi Dots ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L
  • Reisenthel Lemon Ice ISO Thermocase -Køletaske 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Mixed Dots Red ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Twist Pink ISO Thermocase -Køletaske 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Herringbone Dark Blue ISO Thermocase -Køletaske 1,5 L - RECYCLED
  • Reisenthel Twist Blue ISO Thermocase / Køletaske - 1,5 L - RECYCLED
  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: D-KM-OY7003
  check Antal på eget lager: +7

  Køletaske, kølebox fra Reisenthel - er kold madpakke noget for dig?  

   
  Vil du gerne holde din madpakke kold i længere tid? Så er denne sorte køletaske idéel til dette, så du undgår en lunken madpakke. 

  Holder koldt i op til 6 timer

  • Køletasken holder koldt i op til 6 timer, når den er 75% fyldt op, og der anvendes køleelementer i tasken.
  Udvendig
  • Farve: Sort
  • Mål: 20 x 14 x 6.5 cm (L x H x D)
  • Lynlåsåbning i siderne
  • 1 hank i siden
  Indvendig
  • Volumen: 1.5 L
  • Isoleret 
  • 1 netlomme
  Yderligere informationer
  • Vægt: 115 g
  • Materialer: Stærk og vandafvisende Polyester
  • Design: Reisenthel

  En køletaske til den lette madpakke

  Du kan sikkert huske de uendelige lange køreture sydpå om sommeren, når hele familien blev proppet ind i en lummer bil, og kursen var sat efter en destination langt sydpå, og man forsøgte at holde heden ud i bilen.

  Det var derfor et kærkomment hvil, når man holdt inde for at få noget frokost, som der selvfølgelig var blevet smurt hjemmefra.

  Men så dukkede skrækken også op i en, da man kunne huske, hvordan maden blev pakket: Rugbrødsmadder rullet ind i sølvpapir, som blev lagt ned i en taske sammen med noget læsestof, der så havde ligget mellem benene på den ene forælder hele vejen. Havde de dog bare brugt en køletaske.

  Maden var således også derefter. Brødet var klægt, pålægget var smattet, og smagen var praktisk talt forduftet, men der skulle jo noget næring i kroppen.

  Den fadæse tog du ved lære af som voksen, så du altid købte noget mad på farten, om du var i bil eller skulle med den offentlige transport uden brug af køletaske.

  Men det endte også med at blive en stor udgift for dig i længden, så du ville egentlig også helst smøre din egen madpakke, så du kunne vælge den mad, der var billigst, og det samtidig var noget, som du vidste, du kunne lide og tåle.

  Af skræk fra barndommen kan du huske, at det ikke kan svare sig at tage maden med i en pose eller en rygsæk, når du skal rundt i landet – eller udlandet – for maden bliver bare, som du kan huske det fra skrækscenariet derhjemme som lille.

  Du overvejer da også at bruge en køletaske, men den eneste, du ejer, er sådan en stor en, der mere egner sig til, når familien skal på skovtur, og den er lige for voldsomt stor at tage med, når du skal ud at besøge andre, til forretningsmøde eller i skole, hvor du også skal have andre ting med.

  Løsningen er en mindre køletaske, hvor du lige kan have din frokost med videre i!

  Der her er en køletaske til alle

  Det er praktisk nok at beholde den store køletaske, når anledningen melder sig, men se lige på denne køletaske, der er let og handy at have med og kan holde maden kølig i op til seks timer, når den er tre fjerdedele fyldt.

  Så kan du planlægge længere rejser, uden du skal bekymre dig om, at maden bliver ulækker på farten, og du kan endda fylde den taske med både og drikke, hvis du undervejs skulle blive lækkersulten og tømme køletasken med sit oprindelige indhold.

  Indholdet bliver pakket tæt uden at blive mast, og du kan have drikkeflasker, snacks, slik, frugt og hjemmelavet mad med, om det er smørrebrød eller gårsdagens rester, der skal udgøre dit måltid på farten.

  Køletasken er med lynlås, der holder tæt, og hanken på den gør, at den er let at bære rundt og have med sig. Og pakker man indholdet fornuftigt, skal man ikke være bange for, at der går hul på det, eller det flyder sammen.

  Den her køletaske kan du således have med i både bilen, bussen, færgen og alle andre transportmidler, da den ikke fylder særligt meget, men der er plads til den mad, der skal give dig energi på farten, om det så er til et helt måltid fra madpyramiden, eller du lige have dig en slurk vand og holde sukkerniveauet højt med en snack.

  Om muligt kan du også pakke mad til en partner eller ven i køletasken, hvis I kan deles om maden. Der er mange muligheder med tasken, hvis man er god til at sortere og fordele indholdet – og man kan som nævnt altid skifte det ud undervejs.

  Anledninger at bruge køletasken til

  Den her lille køletaske til madkassen kan som bekendt blive brugt i mange transportmidler, hvorfor der også er mange tidspunkter og anledninger til, at man kan benytte køletasken med mad og snacks i.

  Skal du i skole, så har du en frisk madpakke, når det nærmer sig spisetid, hvor maden stadig vil smage frisk fra, da du smurte den samme morgen, og drikkelsen er stadig kold og læskende.

  Du har måske tænkt dig at tage en tur i skoven, hvor du lige vil nye lidt lækkert at drikke og slappe af, og skulle der så støde en ven til, så har du da også pakket til to!

  Men skal du også ud på de længere rejser på tværs af landet eller til de nærmeste lande, så kan du spare den dyre mad på færgerne og togstationerne væk ved at have forberedt dig hjemmefra, hvor du har smurt og pakket madkassen til den her lille køletaske, du kan have under armen eller bære ned langs siden på kroppen.

  Køleelementer i køletasken skal nok sørge for at give en tilpas afkølet temperatur til den medbragte mad, så indholdet hverken bliver iskoldt eller blot lunkent, men lige tilpas.

  Du kan have minikøletasken nede i en anden kuffert, hvis du ved, der går lang tid, før du skal have noget at spise, og så bliver det også nemmere at holde styr på de rejseartikler, du har med, når det hele er samlet.

  Noget mad kan lægges direkte ned i køletasken såsom frugt med skræl på, men det meste mad har godt lige at blive pakket en smule ind, så det kan holde på saft og kraft.

  Måske kan det faktisk være en fordel for dig at investere i et par stykker af de her små køletasker, så du kan bruge dem alt efter, om du skal på en lille tur eller en længere tur.