Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Secrid kortholdere og punge

Secrid cardprotector / miniwallet er smart og beskytter effektivt kort mod at blive bøjet. Det patenterede secrid system sikrer at kortene ikke glider imod hinanden, dermed reduceres slid på magnetstrimmel og chippen. Et enkelt klik giver dig hurtig og smart adgang til dine vigtigste kort. Secrid mini wallet aluminiumspung er egentlig en rigtig god kortholder, som er godt egnet til byturen, der er bedst plads til kort og sedler. Find de bedste kortholdere og punge her på Regovs.dk

Virkelig smart kortholder

Når du ser Secrid mini wallet første gang, ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
bliver du imponeret over hvor fikst det er at få dine kort frem, det er lige før du kan blive afhængig af det, for det er rigtig smart. Secrid mini wallet fåes i alle de populære farver, især sort, brun, vintage brun og cognac er foretrukne farvevalg blandt vores kunder. Køb Secrid mini wallet cardprotector online idag og modtag den i din postkasse i løbet af få dage.

     

     

Nu også Slim wallet

Secrid har udviklet kortholderen i en slim udgave som egentlig er den samme som mini wallet, bare uden en trykknap som lukning, det kan for nogen være en fordel så den ikke fylder helt så meget i en lomme. Kortholderen kan også købes som ren cardprotector, uden læder omslag i flere farver som sort, silver, titanium m.m.

Og sidste skrig på stammen af smart kortholdere er Twin wallet – dobbelt kortholderen.

Nu kan du have hele 8 kreditkort med prægning med dig i byen. Twin wallet er udviklet til dig med mange vigtige kort som skal passes godt på.

Secrid kortholderen / cardprotector er RFID safe.

At en pung, taske eller kortholder er RFID safe, betyder at så længe kortet er i pungen eller kortholderen, kan det ikke scannes for oplysninger af uvedkommende personer med scannere i nærheden, dette kan være en fordel i byen, eller andre steder, hvor folk er tæt sammen og du ikke har overblik over alt hvad der foregår.  

Industrielt design og mode samles til uundværlige Secrid kortholdere i lommestørrelse

I mange år var kontanter den primære betalingsmetode. Da betalingskortet ankom som betalingsmetode blev der brug for en udskiftning af den traditionelle metode til at opbevare betalingsmidler.  Denne nye æra af teknologi krævede en ny type tegnebog. En pung der ikke kun kunne beskytte dine kort og penge, men også dit privatliv. Med Secrids kortholdere produceret i Holland med stort fokus på kvalitet, mennesker og miljøet kan en bedre og lettere verden nu starte i din lomme.

Ikke flere bøjede eller ødelagte kort

Når plastikkort bliver opbevaret i en traditionel tegnebog i baglommen er de mere tilbøjelige til at gå bøje eller ligefrem gå i stykker. Med en Secrid kortholder med RFID sikker aluminiumskerne bliver dine kort beskyttet ikke kun mod at gå i stykker men også mod at blive afluret af uvedkommende. Desuden er Secrid kortholdere altid så små at de passer i enhver lomme.

Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg har købt et originalt Secrid kortholder?

Secrids design har inspireret mange virksomheder, siden Secrid kortholder / cardprotector blev lanceret i 2009. Det kan være svært at vide om man er i besiddelse af et originalt Secrid-produkt. For at validere ægtheden af ​​dit køb kan du registrere dit produkt online ved hjælp af det unikke serienummer i kortholderen. Udover et ægthedscertifikat modtager du desuden også et tredje års garanti efter registrering.


Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Model:
Type:
Antal kort: