Whocopied.me
CHAT MED OS

Eller ring: 61515300 - Hverdage 9-15

Status på Secrid ved Regovs

Da Secrid ønsker at benytte sig af en bestemt salgsstruktur via bestemte udvalgte salgskanaler og hjemmesider, har Secrid opsagt samarbejdet med Regovs. Vi er igang med at opbygge et godt sortiment af gode punge og kortholdere fra blandt andet The Monte, hvor der er plads til flere kort og vi køber hjem i større mængde, hvilket betyder altid skarpe priser på RFID safe aluminium kortholdere og punge.  

 


Secrid kortholdere og punge

Secrid cardprotector ...

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:
/ miniwallet er smart og beskytter effektivt kort mod at blive bøjet. Det patenterede secrid system sikrer at kortene ikke glider imod hinanden, dermed reduceres slid på magnetstrimmel og chippen. Et enkelt klik giver dig hurtig og smart adgang til dine vigtigste kort. Secrid mini wallet aluminiumspung er egentlig en rigtig god kortholder, som er godt egnet til byturen, der er bedst plads til kort og sedler. Find de bedste kortholdere og punge her på Regovs.dk

Virkelig smart kortholder

Når du ser Secrid mini wallet første gang, bliver du imponeret over hvor fikst det er at få dine kort frem, det er lige før du kan blive afhængig af det, for det er rigtig smart. Secrid mini wallet fåes i alle de populære farver, især sort, brun, vintage brun og cognac er foretrukne farvevalg blandt vores kunder.

Nu også Slim wallet

Secrid har udviklet kortholderen i en slim udgave som egentlig er den samme som mini wallet, bare uden en trykknap som lukning, det kan for nogen være en fordel så den ikke fylder helt så meget i en lomme. Kortholderen kan også købes som ren cardprotector, uden læder omslag i flere farver som sort, silver, titanium m.m.

Og sidste skrig på stammen af smart kortholdere er Twin wallet – dobbelt kortholderen.

Nu kan du have hele 8 kreditkort med prægning med dig i byen. Twin wallet er udviklet til dig med mange vigtige kort som skal passes godt på.

Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se


Filter
Farve:
Materiale:
Type:
Antal kort: