CHAT MED OS

  Titan, kufferter af gedigen tysk kvalitet og design siden 1983

  Titan er mærket der aldrig står stille, idet kvalitet og innovation kendetegner ethvert Titan produkt. Titans mål er at tradition og innovation spiller sammen i et og samme produkt og derfor bliver deres produktionssted i Tyskland mere effektivt og bæredygtigt. Titan kufferter er kendetegnet ved gennemført kvalitet hvor der er kælet for detaljerne og en stor del af produktionen i Tyskland foregår ved håndkraft.

  Rejs sikkert og med stil med din Titan kuffert

  Hvor end du rejser hen med din Titan kuffert er du sikker ...

  på at den vil blive lagt mærke til. Titan kufferter har det klassiske look med et moderne og innovativt twist. En Titan kuffert med hård skal garanterer, at dine ejendele er sikre, mens du er på farten. Uanset om din Titan kuffert er af robust polycarbonat, elastisk polypropylen eller slagfast ABS er der noget for enhver smag.

  Titan Spotlight kabinekuffert – for dig der gerne vil ses

  Kuffert serien Spotlight fra Titan er indbegrebet af klassisk kvalitet med et eksklusivt look. I serien fås en beautybox, en kabinekuffert, en mellem kuffert og en stor kuffert. Du bliver aldrig træt af at se på den iøjnefaldende blanke finish med det elegante ”bælte” i børstet aluminium. Alle kufferterne er forsynet med 4 dobbelte støjsvage hjul, som gør at de er meget behagelige at rejse med. Desuden er alle kufferterne forsynet med en nedsænket TSA lås, en lås der er påkrævet ved rejse til USA, men er også accepteret i andre større lufthavne. Det smarte ved en TSA-lås er, at tolderne nemt kan komme ind i din kuffert uden at ødelægge den.

  Titan Spotlight Beautybox – opbevaring med stil

  Med en Titan Spotlight beautybox vil du blive lagt mærke til. De smukke farver står klart og skarpt og giver beautyboxen et udtryk af eksklusivitet. Beautyboxen har forskellige anvendelsesmuligheder - så den kan bruges til meget forskelligt. Den kan anvendes som beautybox til hair styling, makeup eller andre skønhedsprodukter! Den har rigtig god plads på 21 liter - så selvom du har mange toiletsager, så kan du have dem med i denne flotte beautybox.

  Vil du vide mere om produkterne fra Titan? Så kig hos Regovs og lær mere om de lækre kufferter hos Regovs

  Se samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Se samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no