CHAT MED OS
Kundeservice

  Belsac Sort Lille Damepung i Kalveskind - 18 kort

  Belsac Sort Lille Damepung i Kalveskind - 18 kort


  •  450,00 kr

  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: 7319 BLACK
  check Antal på eget lager: 3

  Lille læderpung med mange kortlommer

  Smart lille damepung i lækkert design med nydelige detaljer. Denne skindpung kan nemt tages med overalt, da den er lille, samt har en del rum. Desuden har denne pung plads til 17 kreditkort! Ligeledes har den også god plads til kontanter og kørekort. 

  Det danske brand Belsac blev i 1971 grundlagt af Poul Hansen, som havde et stort fokus på klassisk nordisk design tradition. I dag drives Belsac af Camilla Dalager som desuden tilføjer et strejf af modernisme, femininitet og hverdags dristighed til alle designs.

  Udvendig 

  • Farve: Sort
  • Mål: 11,5 X 9,5 X 3,2 cm (B X H X D)
  • Kliklås åbning

  Indvendig 

  • 1 seddelrum 
  • Dobbelt møntrum med lynlås 
  • 17 rum til kreditkort.
  • 1 Fotokortlomme til f.eks. kørekort

  Yderligere informationer

  • Materiale: Italiensk kalveskind
  • Design: Belsac

  Sort lille pung: Lille damepung med plads til mange kreditkort

  Denne smarte lille damepung med smukt design og flotte detaljer er det perfekte valg for den moderne kvinde. Denne sorte lille pung i læder kan nemt bæres overalt, da den er lille, men samtidig har plads til hele 17 kreditkort! Der er også masser af plads til kontanter og kørekort. Brandet Belsac har en lang historie og har altid stræbt efter at tilbyde produkter af høj kvalitet. Denne sorte lille pung er ingen undtagelse, og dens design afspejler den nordiske designtradition, som Belsac værdsætter. Det moderne og minimalistiske udseende, kombineret med funktionelt design, gør denne pung til et glimrende valg for den stilbevidste kvinde.

  Sort lille pung: Eksteriør og mål

  Eksteriøret på denne sorte lille pung er lige så imponerende som interiøret. Den sorte farve er klassisk og tidløs, hvilket gør den nem at matche med andre accessoarer og outfits. Målene 11,5 x 9,5 x 3,2 cm (B x H x D) gør den kompakt og bærbar, samtidig med at tryklåsen giver nem adgang til pungens indhold. Kombiner den med et elegant håndlavet bælte fra Regovs Stockholm for et komplet look.

  Sort lille pung: Indvendige funktioner

  Indvendigt tilbyder denne sorte lille pung en række funktioner, der gør den meget praktisk. Den har 17 kreditkortlommer, en dobbeltmyntlomme med lynlås og en fotokortlomme til f.eks. kørekort. De mange lommer gør det nemt at holde styr på alle dine kort og kontanter. Få det meste ud af din sorte lille pung ved også at investere i en Nordpol Basic Plus sovepose til dine udendørs eventyr.

  Sort lille pung: Materiale og brand

  Denne sorte lille pung er lavet af italiensk kalveskind, hvilket garanterer dens holdbarhed og luksuriøse fornemmelse. Belsac, der har været aktiv siden 1971, har altid fokuseret på at skabe produkter af høj kvalitet med et nordisk touch. Denne sorte lille pung er et glimrende eksempel på mærkets dedikation til kvalitet og stil.

  Sort lille pung: Kundeanmeldelser

  Mange kunder har rost denne sorte lille pung fra Belsac for dens holdbarhed, funktionalitet og stilrene design. De sætter pris på, hvor nemt det er at organisere og få adgang til deres ejendele, samt pungens lette vægt og kompakte størrelse. Kundeanmeldelser vidner om høj tilfredshed, og mange anbefaler denne sorte lille pung til andre. Det er et glimrende valg for dem, der søger en pålidelig, stilfuld og funktionel pung til deres daglige behov eller til særlige lejligheder. Desuden kompletterer denne sorte lille pung din stil med sit elegante og tidløse udseende og hjælper dig med at holde dig organiseret.

  Sort lille pung: Match med andre accessoarer

  Denne sorte lille pung kan nemt matches med andre accessoarer for et komplet look. Hvorfor ikke matche den med et par elegante skindhandsker fra H.K med uldfor? Eller måske med en elegant håndtaske fra samme mærke? Mulighederne er uendelige, og denne sorte lille pung vil helt sikkert blive en favorit i din accessories-samling. Dens kompakte størrelse gør den til et praktisk valg, der nemt kan passe i de fleste håndtasker eller lommer, samtidig med at den tilbyder masser af plads til alle dine vigtige ting.

  Sort lille pung: Køb i dag og oplev kvaliteten

  Tøv ikke med at investere i denne sorte lille pung fra Belsac i dag og oplev kvaliteten og funktionaliteten, der følger med et velkendt mærke. Derudover kan du snart nyde din nye pung og alt, hvad den har at tilbyde, med hurtig og pålidelig levering fra Regovs. Grib også chancen for at udforske andre produkter fra Belsac og komplettere din accessories-samling med produkter af høj kvalitet og stil, der hjælper dig med at holde dig organiseret og se godt ud hver dag.