CHAT MED OS

  Smarte iPad tablet covers, etuier og sleeves.

  Godt beskyttende omslag / cover / etui til din nye iPad. Køb en god iPad taske, så er din iPad tablet sikret godt mod snavs og slag. Tablets er ikke den billigste type elektronisk udstyr at investere i. Derfor er det naturligt nok en ekstra god ide, at passe godt på dem. Heldigvis findes der iPad tablet tasker og omslag som dem herunder, som uden problemer klarer denne sag.

  iPad-cover: Læs mere nedenfor

  Find dit nye cover til iPad her

  Som en stor bonus, så beskytter omslagene og taskerne ikke kun dine tablets, de er samtidigt både flotte og har et indbydende design.

  Hos Regovs.dk finder du iPadcover og tabletcover af mærket: Belsac

  Beskyttelse til din iPad eller tablet i læder og skind

  En dejlig eksklusiv taske, iPad cover, sleeve til din tablet er den fra belsac i Skind / læder. Coveret har beskyttelse i sider og er forsynet med en kvalitets YKK lynlås. Et iPad cover fra Belsac er et cover i læder / skind med stil. Køb dit nye læder / skind etui til iPad og tablet ved Regovs i dag.

  Hvad søger du? Taske til iPad cover, iPad holder, iPad etui eller iPad sleeve

  Det er forskelligt hvad folk kalder en taske til en iPad eller tablet. Det kan hedde en taske til en iPad eller tablet eller iPad cover, iPad holder, iPad etui eller iPad sleeve. Kært barn har mange navne.

  Beskyt din iPad eller tablet mod vand og snavs når du er på ferie eller vandring

  Hvis du har brug for at have din iPad eller tablet med på ferie tilbyder aLoksak etuier til både iPad, tablet og mobiltelefon. Holder tæt ned til 60 meters vanddydbe, er fleksibel ned til minus 40 °C, fungerer med touch skærme, smartphone, ipads og diverse tablets. De er vandtætte, støvtætte og lufttætte. Bruges til mobiler, camera, ipads, tabelts, kort, papir, klude og meget andet.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no