CHAT MED OS
Kundeservice

  H.K. Sorte Dame Skindhandsker med uldfor og denter

  H.K. Sorte Dame Skindhandsker med uldfor og denter


  •  349,00 kr

  Størrelse:
  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: 70918007-Black
  Find din handskestørrelse! Klik her

  check Antal på eget lager: +7

  Skønne lammeskinds skindhandsker med uld for og denter fra Handskekompagniet  

  Bløde og lækre kvalitets handsker. Gode klassiske standard skindhandsker til den kolde tid. Handsken har et godt langt skaft og elastik ved håndledet, som alt sammen er med til at lune i den kolde tid - også en god gaveidé til hende.

  Information

  • Farve: Sort
  • Farve på uldfor: Sand
  • Længde på handskerne: Ca. 26 cm 
  • Elastik ved håndledet

  Yderligere information

  HUSK AT VÆLGE STØRRELSE

  Sorte skindhandsker: Materiale og konstruktion

  Når det kommer til sorte skindhandsker, er valg af materiale og konstruktion af største betydning for at sikre både komfort og holdbarhed. Det bløde lammeskind kombineret med det varme uldfor tilbyder optimal komfort og beskyttelse mod kulde, mens den elastiske rem omkring håndleddet garanterer en perfekt pasform. Kvaliteten af materialer og konstruktion afspejler Handskkompaniets dedikation til håndværk og designekspertise.

  Sorte skindhandsker: Plejeanvisninger

  For at bevare skønheden og funktionaliteten af dine sorte skindhandsker anbefales det at undgå at udsætte dem for ekstrem varme eller fugt. Korrekt pleje vil forlænge handskernes levetid og sikre, at de fortsætter med at se godt ud og fungere godt sæson efter sæson.

  Sorte skindhandsker: Mode og funktionalitet

  Disse sorte skindhandsker tilbyder den perfekte blanding af mode og funktionalitet. De er ikke kun behagelige for øjet, men også praktiske til daglig brug i de koldere måneder. Den tidløse design gør dem til et let matchende tilbehør, der komplementerer en række forskellige stilarter og outfits. Tilføj andre vinteraccessoarer som en elegant damehat eller en stilfuld fedora for at skabe et sammenhængende og stilbevidst vinterlook.

  Sorte skindhandsker: Kundeanmeldelser og feedback

  Kundeanmeldelser og feedback viser, at disse sorte skindhandsker er meget værdsat for deres høje kvalitet, komfort og stil. Mange kunder sætter pris på det tidløse design og det varme uldfor, der holder hænderne varme på kolde dage. Deres positive reaktioner bekræfter, at et par kvalitetshandsker fra Handskkompaniet er en klog investering for vintergarderoben.