CHAT MED OS
Kundeservice

  JR GEAR soveposer og liggeunderlag. Ligeledes producerer vandtætte tasker og poser beregnet til brug i forbindelse med vandsport, vandreture, kanoture og lejrture mm. Her hos Regovs.dk fører vi sortimentet af de helt lette Ultra Light Bags fra JR GEAR, som holder alle dine personlige ejendele tørre, når du er ude på vandet eller dyrker vandsport. Produkterne fra JR GEAR fås både som vandtætte mobilcovers samt JR GEAR rygsække og poser i forskellige størrelser, alt efter behov.

  JR GEAR – Just Right Gear soveposer til udeliv

  JR Gear har udviklet et stort udvalg af virkeligt gode og skønne kvalitets soveposer til dig, der elsker at sove udendørs. Der er soveposer, der er ideelle om sommeren, hvor der ikke er brug for så megen isolering og soveposer, der er helt perfekte til efterårets køligere vejr. Det er altså klogt at overveje, hvad du skal bruge din sovepose til, så du er sikker på at vælge den helt rigtige sovepose netop til dig. JR Gear har også gode all-round-soveposer, som du kan få glæde af hele året rundt.  Hos Regovs er JR Gear Prism 60 Primaloft ...

  Sovepose en absolut bestseller. Det er en kompakt letvægts Sovepose, der er ideel til overnatning udendørs i den danske sommer eller hele året indendørs. På undersiden af soveposen er der en smart lomme til underlag, så du ikke risikerer at glide af dit liggeunderlag. Desuden er der en lomme til hovedpude i hætten, så med en sovepose fra JR Gear vil du altid vågne op frisk og veludhvilet.

  JR Gear - Just Right liggeunderlag til den perfekte søvn

  Vil du sikre dig en god nattesøvn når du er på tur er et godt liggeunderlag alfa og omega. Hos Regovs har vi forskellige JR Gear liggeunderlag, så du kan finde et der bedst passer til dine behov. Mange af JR Gears liggeunderlag er lavet med ekstra længde og bredde så din komfort sikres optimalt. Hos Regovs kan du bl.a. købe Insulated core rectangular XL liggeunderlag. Dette liggeunderlag reducerer dit varmetab, da liggeunderlaget har en isolerende barriere i form af luft, skum og syntetisk fyld. Rectangular betyder, at den passer godt til alle størrelser og former.