CHAT MED OS
Kundeservice

  LifeStraw - Sikkert Vand til en Sundere, Mere Bæredygtig Planet

  LifeStraw by Vestergaard har gennem flere år udviklet banebrydende, innovativer produkter, der hjælper mennesker til at opnå sikkert vand samt at arbejde mod en sundere, grønnere planet.

  Hos LifeStraw er hjertesagen at alle fortjener lige adgang til rent drikkevand. De designer og udvikler enkle, funktionelle produkter, der giver den højeste beskyttelse mod usikkert og urent vand ud fra hvor og hvornår, produktet anvendes. LifeStraw tager i særdeleshed ansvar over for mennesker og vores planet. For hvert solgt LifeStraw produkt, får et barn i nød adgang til rent drikkevand i et helt år. LifeStraw har været partnere i kampen om ydryddelse af Guinea-orm i 25 år og reagerer aktivt på nødsituationer i hele verden. De er Climate Neutral ...

  Certified B Corp og fra produkt til emballage, måler og og minimerer de deres miljøpåvirkning. De stræber efter at støtte underrepræsenterede samfund gennem deres handlinger, produkter, markedsføring og kommunikation.

  LifeStraw skiller sig ud på flere parametre. De er her for at bringe sikkert drikkevand til dem, der har mest brug for det. De er en humanitær virksomhed, der giver tilbage og en virksomhed, der forpligter sig til at sikre, at respekt, mangfoldighed og inklusion er en bevidst del af deres arbejde. For at påvirke mennesker og planeten ansvarligt, stræber LifeStraw efter at udvikle produkter, der reducerer affald og anerkender deres forpligtelse til at måle deres fodatryk og minimere deres miljøpåvirkning.

  LifeStraw innoverer teknologi, der er kraftfuld nok til at forhindre nogle af de mest skadelige sygdomme og nye forurenende stoffer i verden og støtter samtidig op om de mest strenge tetst i branchen.

  LifeStraw anvender enkelt, dansk design, der sikrer, at deres produkter er smukke, funktionelle og bæredygtige.

  LifeStraws Tidslinje

  1999: Vestergaard udvikler et plastikrørsfilter til at filtrere Guineaorms larver væk (og forhindre Guineaorms sygdom) til The Carter Center.

  2005: Den prisvindende bærbare LifeStraw® Personal indtroduceres til humanitære formål. Vandfilteret udvikler sig fra det oprindelige Guinea-ormefilter. Det omdanner snavset vand til rent drikkevand ved at fjerne bakterier og parasitter fra drikkevandet.

  2008: LifeStraw® Family vandrenseren indtroduceres til intern brug i udviklingslande. Vestergaard udtænker og leder piloten af en integreret forebyggelseskampagne, kaldet CarePack®, i Kenya. Kampagnen samler sundhedsværktøjer, der gives væk som et incitament til masse HIV-testning.

  2009: Vestergaard (moderselskabet for LifeStraw) bygger og finansierer Emusanda Health Center for at sikre, at alle personer, der testes i CarePack®-kampagnen, har adgang til sundhedsydelser, herunder HIV/AIDS-behandling.

  2011: LifeStraw® Carbon for Water-kampagnen bruger kulstoffinansiering til at give 4 millioner mennesker i Kenya bæredygtig adgang til rent drikkevand.

  2012: LifeStraw® Family 2.0 med en indbygget sikker opbevaringsbeholder og de store LifeStraw® Community-vandrensere indtroduceres.

  2013: LifeStraw® Go, en genopfyldelig vandflaske med LifeStraw®-teknologi, indtroduceres som det første LifeStraw-produkt rettet mod det udendørs forbrugermarked i udviklede lande.

  2014: LifeStraw lancerer et Give Back-program, hvorigennem et skolebarn i nød får rent vand for hvert LifeStraw-produktet, der købes i detailhandlen, i et helt skoleår.

  2015: Fra og med dette år og i alle efterfølgende år, bliver 100% af alle LifeStraw® Guinea-ormefiltre leveret til The Carter Center doneret. Til dato har LifeStraw leveret mere end 39 millioner guineaske ormefiltre til at støtte bestræbelserne på at udrydde sygdomme.

  2016: LifeStraw by Vestergaard lancerer den uafhængigt drevne non-profit LifeStraw® Safe Water Fund for at bringe drikkevand til dem, der er ramt af naturkatestrofer, skolebørn i lokalsamfund, der har behov for sikkert vand samt sårbare samfund globalt.

  2017: Vestergaard støtter opførelsen af en fødeafdeling på Emusanda Health Center for at levere højkvalitets mødre- og børnesundhedspleje til lokalsamfundet. LifeStraw® Play for Kids, LifeStraw® Universal og LifeStraw Flex® leder LifeStraws indtog på det almindelige sportsmarked for forbrugere.

  2018: I slutningen af året når LifeStraw® Give Back-programmet ud til over to millioner børn.

  2019: LifeStraw® Home, en vandfilterkande, der løser alvorlige problemer med vandfilterkande, der løser alvorlige problemer med vandkvaliteten i nationer med gode ressourcer introduceres. Er det første LifeStraw-produkt, der kommer ind på hjemme- og livsstilsmarkedet.

  2020: Vestergaard og LifeStraw vokser til to forbundne virksomheder af det samme humanitære iværksætter-DNA. LifeStraw bliver en Climate Neutral Certificeret virksomhed ved at måle og udligne alle kulstofemissioner.

  2021: LifeStraw bliver en certificeret B Corporation, reagerer på katastrofer i 23 lande og når ud til over 500.000 mennesker med rent vand.

  2022: Efter 17 år redesigner LifeStraw det ikoniske LifeStraw og introducerer Peak-serien, det ultimative inden for vandfiltrering.