CHAT MED OS
Kundeservice

  Uniross er en B2B-virksomhed, der designer, fremstiller og markedsfører "In-demand" bærbare energiløsninger. Deres innovative produkter og tilpassede løsnnger gør bærbar strøm mere pålidelig, energieffektiv og bæredygtig. Med over 5 årtiers domæneekspertise har vores brandede produkter og tilpassede løsninger hjulpet små, mellemstore og store virksomheder over hele verden med at opnå en konkurrencefordel og erobe større markedsandele.

  Et Globalt Brand

  Uniross er et anerkendt brand, der er synonymt med høj kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Fra deres beskedne opstart i Bristol, Storbritannien, har deres brand nu hovedkontor i Frankrig med filialer, der betjener globale partnere i 70+ lande. De har sendt over 150 millioner+ produkter, som har interageret med forbrugere via 50000+ detail- og onlinekanaler. Dette upåklagelige brandomdømme har hjulpet deres partnere til problemfrit at udvide virksomhedens fodatryk og ...

  erobre markedsandele i nøgleregioner.

  Opbygning af Innovative Produkter og Løsninger

  Hos Uniross stræber de konstant efter at holde trit med den nye tids forbrugers skiftende krav og forventninger. Deres R&D-team er engageret i at udvikle og forbedre teknologier og produkter gennem effektiv pleje af forbrugerindsigt og ved at bruge klassens bedste protoype- og fremstillingsteknikker.

  Miljøansvar

  Virksomheden arbejder med højeste integritet og overholdelse, samtidig med at de reducerer deres teknologiers indvirkning på miljøet. Deres produkter er strengt testet og verificeret for at opfylde de højeste standarder for normer for forskellige lande. De er dedikerede til ikke kun at bevare den verden, vi lever i, men at gøre den til et bedre sted for fremtidige generationer.

  Uniross' Kerneaspekter

  Kvalitet

  De sikrer højeste produktkvalitet gennem flere certificeringer og revisioner. Strenge interne kvalitetsprocesser, der giver virksomheden mulighed for omhyggeligt at vælge deres leverandører til et samlet output af høj kvalitet.

  Tillid

  De har en stærk tro og tillid, ikke kun til deres teammedlemmer, men også til deres eksterne partnerer, som har fremmet langsigtede relationer og bidraget til at udmærke sig i deres arbejde.

  Kundeværdiskabelse

  Deres kontinuerlige bestræbelse er at blive ved med at forbedre deres proceessor, produkter og løsninger for at tilbyde en bedre værdi for deres kunder. De tror også på videndeling, der er gavnlig for gensidig vækst og velstand.

  Uniross' Globale Tilgang til Bæredygtig Udvikling og Energi

  Etisk Køb

  Alle deres materialer er omhyggeligt hentet fra betroede leverandører for at sikre minimal indvirkning på miljøet. Deres veldefinerede indkøbsprocedurer og politikker garanterer ingen skade på dyr og mennesker.

  Reduktion af Kulstoffodspor

  De er især stolte af at levere de mest effektive smarte energiløsninger og udøve rådgivning til at kontrollere direkte/indirekte emissioner og brug af rene materialer. Gennem deres kommunikation opfordrer de også alle til at tænke over deres livsstilsbeslutninger og finde muligheder for at reducere deres klimapåvirkning.

  En Ren Proces

  Det går ud over deres batterier og smarte energiprodukter. Hos Uniross har de endda dedikeret sig til at sikre, at hvert trin i deres proces bliver ved med at beskytte miljøet.

  Genbrugsemballage

  Hvert stykke emballage Uniross bruger er lavet af genbrugsmateriale. De sørger for, at intet går til spilde under vores produktionsproces.

  Kontinuerlig Forbedring

  Mens de fortsætter med at bevæge os fremad, er de fortsat forpligtet til at forbedre de forskellige måder at reducere CO2-emissioner og påvirke miljøet.

  Et Fælles Ansvar

  Det er alles ansvar at gøre deres del for at beskytte miljøet. Hos Uniross spiller de en stor rolle i at levere smarte energiløsninger til deres kunder, som hjælper med at reducere deres CO2-fodaftryk, når de bruger genopladelige produkter.