CHAT MED OS
Kundeservice

  Cykeltaske Vandtæt: Vaude Aqua Back Rød Cykeltaske Sæt i Vandtæt Materiale - 2X24 L

  Cykeltaske Vandtæt: Vaude Aqua Back Rød Cykeltaske Sæt i Vandtæt Materiale - 2X24 L


  •  1.027,00 kr

  Farver:
  • Cykeltaske Vandtæt: Vaude Aqua Back Rød Cykeltaske Sæt i Vandtæt Materiale - 2X24 L
  • Vaude Aqua Back Sort Cykeltaske Sæt i Vandtæt Materiale - 2X24 L
              Antal:

  Varenummer: 12411 Red
  check Antal på eget lager: 3

  Fantastisk Vaude vandtæt cykeltaske sæt med 2 tasker til cykelturen!

  Aqua Back vandtætte cykeltasker fra Vaude er en virkelig holdbar, gennemtænkt taske til de inkarnerede cyklister eller dem, der bare ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

  Aqua Back er miljøneutralt fremstillet i Tyskland i 100% vandtæt, slidstærk, PVC-fri, tarpaulin-materiale og er forsynet med en aftagelig skulderrem, der gør tasken nem at bære, når den ikke hænger på cyklen.

  Aqua Back har et stort hovedrum samt en indvendig lomme til at holde styr på dine småting. Der er også reflekterende detaljer på cykeltaskerne, så du bedre ses i mørket.

  Taskerne fastgøres supernemt til cyklen vha. det brugervenlige QMR 2.0-system. Justering, påsætning og aftagning af taskerne er let. Taskerne kan tilpasses forskellige tykkelser af rør på bagagebæreren (8-16 mm) ved brug af de medfølgende adaptere, sådan at tasken sidder super godt fast også når du kører henover bump.

  Udvendig

  • Farve: Rød
  • Mål: 37 X 33 X 19 cm (L X B X H)
  • Justerbart monteringsbeslag til bagagebærer
  • Justerbar skulderstrop
  • Reflekser for bedre synlighed i dårligt vejr

  Indvendig

  • 1 indvendig lynlås lomme
  • Volumen: 24 L pr taske (48 L totalt)

  Yderligere informationer 

  • Vægt: 970 g pr taske (1940 g totalt)
  • Max lasteevne: 12,5 kg pr taske (25 kg totalt)
  • Materiale: Vandtæt PVC fri polyester
  • Design: Vaude

  Cykeltaske Vandtæt: Miljøvenlig produktion og funktionelt design

  Med en aftagelig skulderrem er den vandtætte cykeltaske fra Aqua Back let at bære, når den ikke er monteret på cyklen. Den smarte design inkluderer et stort rum samt en inderlomme for effektiv organisering af dine småting. De reflekterende detaljer på cykeltaskerne øger din synlighed i mørke, hvilket er en vigtig sikkerhedsfunktion for enhver cyklist.

  Cykeltaske Vandtæt: Nem montering med QMR 2.0-systemet

  En af de fremragende funktioner ved denne vandtætte cykeltaske er det brugervenlige QMR 2.0-system, der gør det let at justere, fastgøre og fjerne cykeltasken fra din cykel. Uanset bagagebærerens rørtykkelse bliver tasken super tæt, selv når du kører over bump, takket være de medfølgende adaptere. Dette sikrer, at dine ejendele forbliver sikre og tørre, hvilket gør den til en uundværlig del af din cykeludrustning.

  Cykeltaske Vandtæt: Udvendige og indvendige funktioner

  Taskens udvendige er lige så imponerende som dens indvendige, med justerbare skulderremme og justerbart beslag til bagagebæreren. De reflekterende detaljer forbedrer din synlighed i dårligt vejr, hvilket er vigtigt for din sikkerhed. Indvendigt findes en inderlomme med lynlås og en samlet volumen på 24 liter pr. taske, i alt 48 liter, hvilket giver masser af plads til opbevaring af dine personlige ejendele.

  Cykeltaske Vandtæt: Mærket Vaude og dets bidrag til miljøet

  Mærket Vaude er kendt for sin miljøvenlighed og kvalitet, og denne vandtætte cykeltaske er ingen undtagelse. Vaude engagerer sig i bæredygtig produktion og tilbyder produkter, der ikke kun er funktionelle og holdbare, men også miljøvenlige. Denne vandtætte cykeltaske fra Vaude er et perfekt eksempel på mærkets forpligtelse til kvalitet og miljø. For mere varierede opbevaringsløsninger, kan du tjekke den elegante træ teæske fra Zeller Present eller den praktiske og stilfulde læder computertaske fra House of Sajaco. For en anden unik opbevaringsløsning kan du udforske filtkurve fra Zeller Present, der tilbyder en blanding af funktionalitet og æstetik.