CHAT MED OS

Eller ring: 61515300
Man-Tor: 8-15.30 Fre: 8-15

Stort udvalg i uldtæpper, plaider og uldplaider til sofaer og senge.

Se vores smukke plaider fra Silkeborg Uldspinderi og vælg mellem mange forskellige farver og designs. For eksempel er der uldplaider i designet Twist a Twill, som er en serie i flotte og farverige uldtæpper med mønstre i forskellige farver og i den forbindelse er der også nogle i changerende farver. Den mest solgte plaid / uldtæppe er Grå Diamant Danaja Uldplaid på 140 X 240 cm.

Plaider og uldplaider: Læs mere nedenfor

Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
Side:

Dejlige nye uldtæpper, plaider og uldplaider til din stue, sofa og seng

Ønsker du at tilføje varme og hygge til din stue nu hvor efteråret og vinteren står og banker på døren uden at skulle skrue op for varmen, kan en plaid med sikkerhed gøre en forskel. Plaider og uldtæpper er perfekte til at putte sig i, når du skal holde dig varm. Hos Regovs.dk finder du et stort udvalg af plaider fra bl.a. Silkeborg Uldspinderi og Kjellerup Væveri i de skønneste farver, mønstre og kvaliteter.

Hos Regovs.dk kan du bl.a. købe nogle meget lækre kvalitets uldplaider fra Silkeborg Uldspinderi og Regovs, der laver nogle af de bedste plaider i Danmark. Du kan vælge mellem uldplaider i mange forskellige kvaliteter, mønstre og farver. Det kan være lyse farver i råhvid, lysegrå og sandfarvede nuancer, der passer rigtig godt til et hjem indrettet i nordisk design. Et godt bud herpå kunne være en Lys Grå Danaja Fanø fra Silkeborg Uldspinderi. Plaiden er lavet i 100 % uld fra skandinaviske får. Denne plaid er ekstra slidstærk, så du kan have din varme uldplaid i mange år.

Hvis du er mere til farver, spræl og liv i dit hjem, kan du dog i stedet vælge skønne farver og mønstre på dine plaider og  uldplaider. Det kan bl.a. være en i Silkeborg Uldspinderis flotte Twist a Twill mønster. De er alle lavet i en mørk og en lys farve, der bliver vævet ind i hinanden i et flot geometrisk mønster. Twist a Twill er lavet i lækker merinould fra Sydafrika. Det er en både stærk og blød uld, hvilket giver en plaid, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Plaider fra Regovs  er et must have til at skabe hygge og varme mod vinterens kulde og mørke og uanset hvad du går efter, kan du helt sikkert finde en plaid, der passer ind i lige præcis dit hjem.

Er du ude efter et uldtæppe, en plaid eller uldplaid i høj kvalitet?

Silkeborg Uldspinderi har eksisteret siden 1987, familien har siden 1940'erne arbejdet med Uldspinding, derfor råder firmaet over en meget stor erfaring inden for produktion af uld produkter og udvælgelse af uld til især uldtæpper og uldplaider. Kvaliteten er garanteret helt i top når det drejer sig om en uldplaid fra Silkeborg Uldspinderi.

Plaider, uldplaider og uldtæpper i smukke farver og design fra Silkeborg Uldspinderi

I alpaka uld kan du både finde en ensfarvet, mønstret og farverig plaid. Danaja plaiden er meget populær, det er fyldige, bløde og varme plaider og uldtæpper med smarte og smukke mønstre. Der er virkelig mange lune, lækre og bløde plaider, som altid er dejlige at have ved hånden, både når det er lidt køligt, til en sommeraften eller efterårsaften på terrassen, og som en integreret del af dit møblement.

En komfortabel plaid og uldplaid er en del af hyggen

Det er fantastisk at sidde en vinterdag med en uldplaid trukket godt op over benene, med en kop kakao eller kaffe med boller til og en god veninde eller ven. Det er livs nydelse. Det kan være vi skal se en god film i TV eller måske spille et spil, og centrum for hele hyggen er det gode selskab og plaiden. Plaiden er den, som skaber de gode omgivelser for hyggen, da den er både lun, blød og lækker. Find varme dejlige plaider til dig selv, eller en du holder af her ved Regovs.

Smukke uldtæpper, plaider og uldplaider i den rigtige kvalitet

Ønsker du dig en ny kvalitets plaid, som er særlig lun, lækker og blød, og samtidig også er smart og moderne, er du kommet det helt rette sted. Uld plaiden fås i mange fantastiske flotte forskellige farver og smukke mønstre. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænserne for mulighederne for, at finde en god plaid eller uldtæppe der passer dig. Du kan nemt vælge efter, hvad der passer ind i din bolig og i dit design. Hele familien kan få gavn af gode, smarte uld plaider. Se hele vores store udvalg herover, og find den plaid eller det sofatæppe der passer perfekt ind i dit hjem.

Barndomsminder om uldtæpper, plaider og uldplaider

Julen før min morfar døde, ønskede han sig en ting: en rigtig god og fin uldplaid / uldtæppe. Han mente, at det var dumt at spilde mange penge på ham, da han vidste, at det snart var hans tid. Min morfar fik også, hvad han ønskede sig: en rigtig god og lækker uldplaid. Han fik brugt den cirka et halvt års tid, inden han gik bort. Tænk at min morfars sidste ønske var en lækker lun uldplaid, og at det var det, som gjorde ham lykkelig. Senere har jeg fundet ud af, at jeg må se, det store i de helt små ting. Når du har det varmt, lunt og godt, føler du dig godt tilpas.

Om Uld

Betegnelsen uld bruges om naturens eget materiale til vævning. Det kan både komme fra Får, Yakokser, Alpaka, geder og andre dyr og planter. Uld er brugt af mennesker flere årtusinder før vor tidsregning.  

I Regovs er vi stolte af at forhandle plaider fra Silkeborg Uldspinderi, der har den fineste kvalitet fra Alpaka (lama) og fra får (især nordiske). Til plaiderne bruges der kun det der betegnes som ren ny uld.

Ud over at kunne hygge sig i med en dejlig plaid, når det er koldt, er plaider også med til at fremhæve dit interiør og fortæller noget om, hvem du er.

Om Alpaka uld:

Alpaca som det skrives på engelsk(lama pacos) blev tæmmet af indianerne før inkariget opstod. Alpaca lever på sletterne i 3.000 - 4.500 meters højde i Andesbjergene, hvorfor den har stor glæde af uldens gode isolerende egenskaber.

Ulden bliver klippet første gang når alpakaen er 12 - 14 mdr. gammel og besidder derfor den fantastiske blødhed, som vi også kender fra håret på helt små børn.

Baby alpaca minder om cashmere, men er mere slidstærk. Den blanke og glatte overflade giver et smukt og luksuriøst udtryk.

Selve sorteringen af ulden er en kunstart som går i arv i generationer, og det møjsommelige arbejde udføres af indianerne den dag i dag, som det er blevet gjort i tusinder af år. Den omhyggelige sortering sikrer at finheder og farver er meget ensartet.

Alpaka uld er helt babyblødt og indeholder ikke lanolin, det kan derfor bruges af de fleste allergikere.

Om Fåre uld:

Fåret har været  kendt i mellemøsten siden ca. 8000 f.kr. Vores gamle urfår i norden - kaldet Vikingefåret var i stenalderen udbredt i Nord-Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland og Nord-Rusland. Avlsarbejdet i disse lande er gået i forskellige retninger, sådan at der er forskellige racer og farver. Fåret fulgte også med bønderne til Færøerne (fåreøerne), Shetland, Orkney, Island og Grønland. Disse racer kaldes: Spælsau.

De fleste naturfarvede uldplaider er fra skandinaviske får og derfor økologisk fremstillet,naturligvis uden farvestoffer. Plaiderne har ikke øko-certifikat, da det er ret dyrt at anskaffe. Men de er produceret med miljøhensyn i højsædet. 

Ulden bliver fremstillet efter de gamle håndværkstraditioner i designs, der er tidløse og i naturens egne farver og smukke mønstre inspireret af de nordiske traditioner.

  • Vidste du, at den bedste måde at rense plaiden på er ved at lægge den ud i sneen.
  • Vidste du, at overskudsuld fjernes med en børste og at det er helt naturligt at det dannes ved gode kvalitets uldkvaliteter.

Regovs.dk er bla. lagerførende med følgende typer plaider fra Silkeborg Uldspinderi:

Uldplaider / uldtæpper

Danaja plaider:

Str. 85 X 130 cm, 130 X 200 cm, 140 x 240 cm og 220 X 260 cm ensfarvet og ternet m.m.  - de fleste plaider er i naturfarver (kan maskinvaskes på uldprogram). 140 X 240 cm og 220 X 260 cm kan med fordel anvendes som sengetæppe.

Vika plaider:

Str. 130 x 200 cm - findes i rigtig mange forskellige farver  (kun kemisk rensning).

Kan med fordel fuldende din boligindretning.

Daria plaider:

Str. 130 x 190 cm - diamant mønstrede - både i natur- og indfarvede plaider (kan maskinvaskes på uldprogram)

50% alpaca og 50% uld Plaider

TESA plaider:

Str. 130 x 190 - damaskus mønstrede - naturfarvet halvt alpaka fra Peru - halvt skandinavisk får (kan maskinvaskes på uldprogram). Ultrablødt i tidløs design i et smukt klassisk mønster.

Merino uldplaider / uldtæpper

Maria plaider:

Str. 130 x 190 cm - ternede i Tina Ratzer design. Bæredygtige fra får i Sydafrika (kan maskinvaskes på uldprogram). Findes i forskellige farver og mønstre, der vil fuldende din bolig.

Twist A Twill plaider:

Str. 130 x 190 cm - mønstrede i Tina Ratzer design. Bæredygtige fra får i Sydafrika (kan maskinvaskes på uldprogram). Findes i mange farver, der kan sætte den sidste finish på dit hjem.

Straight Twill plaider:

Str. 130 x 190 cm - diagonalstribede i Tina Ratzer design. Bæredygtige fra får i Sydafrika (kan maskinvaskes på uldprogram). Findes i mange farver, der kan sætte den sidste finish på dit hjem.

Alpaca uldplaider / uldtæpper

Jessica plaider:

Str. 130 x 190 cm - smukke naturfarver i 100% alpaca fra Peru. (Rensning anbefales). Plaiden vil passe overalt i dit hjem.

Amanda plaider:

Str. 130 x 200 cm - ultrablød baby alpaca plaid fra Peru. (Rensning anbefales). Plaiden findes i et utal af farver og mønstre og er alle tiders bløde hygge-tæppe. Vælg farven og mønsteret der passer til dig og hjemmet.

Samme produkter i vores svenske webbutik:  Regovs.se
Filter
Farve:
Materiale:
Bæredygtig:
Mål:
Model: