CHAT MED OS

  Uldpuder og Sofapuder i særklasse.

  Smukke - Stærke - Bløde og Dejlige pyntepyder fra Silkeborg Uldspinderi! Vi fører et stort udvalg af sofapuder til hjemmet. Vi har mange forskellige farver, størrelser og materialer i sofapuder og pyntepuder. Find f.eks. puder i uld der passer perfekt til de kolde aftener eller en pyntepude i smarte moderigtige striber og mønstre.

  Uldpuder og sofapuder: Læs mere nedenfor

   

  Side:

  Brand / kategorier: 

   Antal produkter:   
  Sortering efter:
  Side:

  Sofapuder og uldpuder i flere farver og mønstre

  Hos os finder du sofapuder og uldpuder, der er perfekte til kolde aftener. Dekorative puder i stilfulde og moderigtige striber og mønstre. Sofapuder og uldpuder hos Regovs.dk passer til alle sofaer, lænestole og andre stole.

  Uldpuder og sofapuder fra Silkeborg Uldspinderi - yderst høj kvalitet

  Lad mig starte med Silkeborg uldspinderi. Først og fremmest er deres plaider, uldpuder og sofapuder fremstillet af skandinavisk uld helt uden brug af farvestoffer. Det gode ved deres kollektion af uldpuder og sofapuder er, at de alle passer til en eller flere uldplaider, så du kan selv få en til at matche - eller mixe. Endvidere producere Silkebor Uldspinderi produkter i usædvanlig høj kvalitet med et flot udvalg i forskellige farver, mønster og størrelser af puder til sofaen. Standarder og mere udfordrende looks kan mærket også tilbyde, så du kan finde det, som lige passer til din smag. For det handler jo ikke kun om komfort og funktionalitet - men også om design og personligt udtryk.

  Kvalitets uldpuder, sofapuder og puder til sofaen

  Materialer. Kvalitetsmaterialer. Fordelen ved uldpuder og sofapuder er, at du ikke så nemt bare glider ned af dem, som hvis du havde med kunststof eller silke at gøre. Du bliver altså liggende lige der, hvor du lagde dig. Du kan slappe af, hvor du bestemte dig for at slappe af. En uldpude eller sofapude er også med til at holde varmen og er utrolig blød at ligge på. Endvidere kan du også vælge en pude i alpakauld som er uld med endnu finere fibre, hvilket betyder, at den kan virke endnu blødere end en almindelig uldpude.

  Sneen daler udenfor. Du er ikke det, der minder om træt - men du vil bare gerne slappe lidt af. Du går ind i sofaen, hvor du ser dine nyindkøbte lækre uldpuder og sofapuder fra Silkeborg Uldspinderi. Du ligger dig i sofaen med puden bag nakken og finder en bog frem. De er dog et godt køb, tænker du, imens du bliver mere og mere opslugt af den tredje bog i din yndlingsserie. Senere lægger du bogen fra dig og føler helt ro indeni og klar til resten af dagens gøremål. Når du nyder de små ting, bliver det muligt for dig at nyde livet.

  Sofapuder og uldpuder i høj kvalitet

  På Regovs.dk finder du sofapuder og uldpuder i høj kvalitet fra mærkerne: Regovs Uld og fossflakes.

   

  Samme produkter i vores svenske webbutik:  Regovs.se


  Filter
  Farve:
  Materiale:
  Mål:
  Model: