CHAT MED OS

  Bløde og dejlige skindhandsker og handsker til damer i høj kvalitet

  Lune damehandsker er simpelthen et must, når det er vinter og koldt. Ved Regovs har vi rigtig gode kvalitets damehandsker og skindhandsker med uldfor og de ekstra bløde med kaninfor. Du finder også lune luffer, der er gode til at holde fingrene ekstra varme. Vi har købt stort ind for at holde priserne på skindhandsker og damehandsker i bund.

  Skindhandsker til damer: Læs mere nedenfor

  Køb dine skindhandsker og handsker til damer online her

  Og så undgår du at fryse fingrene, når du er på rejse, eller når det er vinter og koldt. Der er intet så behageligt, som at sidde i en bil med sine varme skindhandsker eller handsker til damer omkring et ret, så husk vi har også lækre kørehandsker. Kørehandskerne er klassiske, og i den grad behagelige, når du skal køre bil, og det er koldt. Du bærer ikke kun skindhandsker fordi det er en nødvendighed, men også fordi de er lækre og utrolig flotte. Skindhandsker, handsker til damer og luffer gør det dejligt at gå udenfor, når det er koldt, da dine hænder vil have det varmt.

  På Regovs.dk finder du læderhandsker og skindhandsker til damer i mærkerne: Belsac og Handskekompagniet.

  Mine første skindhandsker / damehandsker

  Mine første skindhandsker / damehandsker – jeg husker dem tydeligt. Handskerne var af skind, så når man mærkede dem udenpå, var de helt glatte og bløde. I snevejr var de enormt varme indeni, for de var forede med uld. Jeg havde lyst til at have dem på hele tiden, for når jeg tog mine handsker til damer på føltes det som om, at de handsker var lavet præcis til mig. Lækre skindhandsker eller damehandsker er bare et must i dagens Danmark, da det er i alles interesse at have varme hænder, måske endda indhyllet i blødt kanin- eller uldfor.

  Skindhandsker og handsker til damer er et must

  Skindhandsker og damehandsker er generelt bare lækre, når det er koldt, og til et smukt out-fit som prikken over I’et. Du skal have rigtig god fornøjelse med at købe dine nye damehandsker og skindhandsker til dig selv eller som en gave hos Regovs.

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no