CHAT MED OS
Kundeservice

  I Danmark er noget af det mest praktiske klædningsstykke, man kan have, et regnslag. I perioder regner det jo konstant og regnslaget beskytter ikke alene mod vand men også mod det vi også altid har - nemlig blæst.

  Regnslag er til for at blive brugt, de regnslag som forhandles af Regovs er rubuste og kvalitetsrigtige - de holder til det meste. Tag dem på, når du har udendørsaktiviteter såsom fisketur, løbe eller cykletur, sejltur, når du er turist et sted og bare vil være tør. Der findes jo som sagt ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning.

  Hvorfor vælge regnslag som din foretrukne regnbeskyttelse i stedet for regntøj:

  • det fylder ikke noget, man kan have det i en lomme

  • det vejer ingenting

  • det er nemt at tage på (også udenpå overtøj)

  • det tørrer hurtigt

  • du er altid forberedt på dansk vejr

  Regovs regnslag er fremstillet i vandtætte lette materialer som f.eks. polyester og vi har følgende brands på eget lager:

  Reisenthel, Trekmates, Tatonka og Vaude.

  Reisenthel regnslag i den gode tyske kvalitet i de altid smarte og moderne designs passer alle. De fleste kvinder vælger de muntre og glade dots, både i sort med kulørte bomber eller rød/sort med hvide bomber, men der er kommet en ny som jeg spår en god fremtid - den hedder Spots Navy - en marineblå med lyseblå spots på. Mænd vælger som regel det sikre sorte regnslag. En Reisenthel poncho går man aldrig forkert i byen med.

  Mænd foretrækker Trekmates, Tatonka og Vaude. Nogle Trekmates har plads til en rygsæk indenunder og kan også bruges til at cykle med. Farverne er de sikre militær grønne og sorte regnslag. Men vi kvinder køber også den type regnslag f.eks. hvis vi skal på festival eller på vandreferie.

  Uanset mand eller kvinde er Vaude regnslag altid et rigtig godt valg. De er både til at gå med og rigtig gode til at cykle med. De er fremstillet af økologiske og bæredygtige materialer og er Bluesign certificeret.  

  Jeg gerne slå et slag for, at man vælger det  lemonfarvede (neongule) regnslag fra Vaude, fordi det handler om at blive set og være trafiksikker, når man cykler eller går.

  Den blå Vaude regnslag er en klassisk farve og kan bruges af alle.

  Men uanset hvad du har som favoritregnslag, så er og bliver det bedre end regntøj, hvis man lige skal have noget med for at være på den sikre side. F.eks. hvis du er på cykel til arbejde og det begynder at regne, når du skal hjem ad, så er det godt med et regnslag til cykel. Eller forestil dig mudderbadet på Roskilde Festivalen uden regnslag og gummistøvler, sådan ser det ud ved mange events, der bliver afholdt rundt omkring i landet. Så ha’ altid et regnslag ved hånden.   
  Sidst opdateret d. 18/11/2019.
  Nuværende kommentarer: 0
  Fortæl en ven