CHAT MED OS
Kundeservice

    Nikwax Imprægnering - Lettere, sikrere, tørrere

    Nikwax blev opfundet af Nick Brown i 1977, som ville opfinde et produkt / imprægnering, med det formål at holde sig tør under de mest våde forhold. Det startede med en ikke blødgørende voks til fodtøj, som var så effektiv, at det satte en standard for en hel serie efterbehandlings / imprægnerings produkter af høj kvalitet - for eksempel imprægnering til Regnslag.

    Nikwax er et mærke, som producerer høj kvalitets vaske- og imprægnerings midler. Nikwax er produkter, som forlænger levetiden på dit produkt og forbedrer egenskaberne på dit fodtøj, beklædning og udstyr. Nikwax holder dig tør, uanset om du arbejder eller tilbringer meget tid udendørs. Med Nikwax får du mindre produkt spild, da produkterne søger hen hvor ...

    de behøves. Det er nemme produkter at anvende, og du kan behandle dit udstyr i din vaskemaskine, i hånden eller med spray-on produkterne fra Nikwax.     

    Nikwax produkterne henvender sig til alle udendørs aktiviteter, såsom vandring, bjergbestigning, fiskeri, holdsport m.fl., og har vundet mange priser for sine fantastiske produkter.