CHAT MED OS
Kundeservice

  Pia Ries Rød Etui til Rejsekort

  Pia Ries Rød Etui til Rejsekort


  •  99,00 kr

  Farver:
  • Pia Ries Rød Etui til Rejsekort
  • Pia Ries Sort Etui til Rejsekort
  Gaveindpak.:
              Antal:

  Varenummer: 806-5
  check Antal på eget lager: 3

  Smart etui til rejsekort eller kreditkort fra Pia Ries

  Skal du ud at rejse, så medbring dette etui / kortholder til dine kreditkort eller rejsekort. Etui er lavet i lækkert blødt kalveskind og har plads til 3 kreditkort. Foran er der et gennemsigtigt plastikpanel, som gør dit rejsekort mere synligt.

  Information

  • Farve: Rød
  • Mål: 11 X 7 cm (H X B)
  • Passer til rejsekort (kreditkort størrelse)
  • Plads til 3 kreditkort
  • 1 gennemsigtigt panel til dit rejsekort
  Yderligere information
  • Materiale: Blødt kalveskind
  • Design: Pia Ries
  rejsekort, etui, holder

  Pia Ries: Eksklusiv Rejsekort holder og Etui til den Moderne Rejsende

  I en tid, hvor rejsekortet er blevet en essentiel del af mange danskeres dagligdag, er det vigtigere end nogensinde før at beskytte det på den bedst mulige måde. Rejsekortet har erstattet den traditionelle billet, og det er nu din nøgle til at rejse nemt og ubesværet rundt i hele landet. Derfor fortjener det en holder, som ikke blot beskytter, men også tilføjer en snert af stil og elegance til din rejseoplevelse. Og her kommer Pia Ries ind i billedet.

  Pia Ries har gennem mange år været synonymt med kvalitet, design og funktionalitet. Med deres eksklusive udvalg af kreditkort holdere, etui til rejsekort og andre luksus læderaccessories, leverer Pia Ries produkter, der både er praktiske og smukke.

  kreditkort, holder og rejsekort

  Det Perfekte Etui til Rejsekort

  Etuiet er ikke kun en beskyttelse – det er en reflektion af din personlige stil. Når du vælger et Pia Ries etui til dit rejsekort, får du ikke kun en robust beskyttelse mod hverdagens slid og tæringer; du får også et fashion statement. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre en lang levetid og et tidløst design, som aldrig går af mode.

  Holder til Rejsekort – Sikkerhed Møder Stil

  Er du træt af at fumle rundt i tasken efter dit rejsekort, hver gang du skal checke ind eller ud? Med en holder til rejsekort fra Pia Ries er dette problem fortid. Designet er minimalistisk, men funktionelt, så du altid hurtigt kan fremvise dit kort, når det er nødvendigt. Kombiner det med en kreditkort holder, og du har en komplet løsning til alle dine kort.

  Kreditkort Holder – Organiseret Elegance

  I en verden, hvor kreditkort er blevet lige så vigtige som kontanter, er det essentielt at have en kreditkort holder, der ikke blot organiserer, men også beskytter dine kort. Pia Ries' kreditkort holdere er designet til den moderne forbruger, der værdsætter sikkerhed lige så højt som stil.

  Til slut

  Rejseoplevelsen starter ikke kun, når du træder ind i toget eller bussen; den starter, fra det øjeblik du forbereder dig på din rejse. Med Pia Ries ved din side, kan du være sikker på, at du rejser med stil, kvalitet og sikkerhed. Uanset om du søger et etui til rejsekort, en holder til dit rejsekort, eller en kreditkort holder, så har Pia Ries den perfekte løsning til dig.

  kortholder, rejsekort

  Spørgsmål og Svar:

  Spørgsmål 1: Hvilket brand er synonymt med kvalitet, design og funktionalitet i forhold til etui til rejsekort og kreditkort holdere?

  Svar: Pia Ries har gennem mange år været synonymt med kvalitet, design og funktionalitet, især når det kommer til etui til rejsekort og kreditkort holdere.

   

  Spørgsmål 2: Hvorfor bør man overveje at anskaffe sig en holder til rejsekort fra Pia Ries?

  Svar: Med en holder til rejsekort fra Pia Ries undgår man at fumle rundt i tasken hver gang man skal checke ind eller ud. Designet er minimalistisk, men funktionelt, hvilket sikrer, at man altid hurtigt kan fremvise sit kort, når det er nødvendigt.

   

  Spørgsmål 3: Ud over beskyttelse, hvad tilføjer et Pia Ries etui til dit rejsekort?

  Svar: Ud over robust beskyttelse tilbyder et Pia Ries etui til dit rejsekort også et fashion statement. Med nøje udvalgte materialer sikres en lang levetid og et tidløst design, som aldrig går af mode.