CHAT MED OS
Kundeservice

  Regovs Kiruna Sort Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120

  Regovs Kiruna Sort Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120


  •  349,00 kr

  Farver:
  • Regovs Kiruna Sort Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Brun Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Rød Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120
  • Regovs Kiruna Cognac Håndlavet Damebælte - B:2,5 / L:50-120
  Gaveindpak.:
  Livvidde:
              Antal:

  Varenummer: KT-S-25-15
  VIGTIGT! Find din livvidde: Klik her

  OBS! Afsendes i løbet af 1-2 hverdage

  check Antal på eget lager: +7

  Dansk håndlavet læderbælte / damebælte efter dit livviddemål

  Bælte

  • Farve: Sort
  • Rem bredde: 2.5 cm
  • Materiale: Fast læder af okse

  Spænde

  • Farve: Messing
  • Mål: 5 X 4 cm
  • Materiale: Nikkelfri metal

  Yderligere informationer

  • Vedligeholdes med læderfedt / læderpleje
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti

  HUSK! Vælg rigtig størrelse ved bestilling.

  Bælte fremstilles af vores egen bæltemager, som går meget op i sit håndværk. Kun de bedste materialer burges til din bælterem. For eksempel bruger han kun kernelæder, som er læder i et sammenhængende lag.

  Under fremstillingen måler bæltemageren læderbæltet ud til din livvidde, hvorefter bæltet afkortes. Der, hvor dit spænde monteres, tager han lidt af den kraftige rem, således at læderet omkring spændet får den perfekte tykkelse. Til slut fremstiller han en trence, som er den lille læderstrop, der holder enden af bæltet på plads, og han går efter med kantfarve og læderfedt, så dit bælte bliver fuldendt.

  Du får et læderbælte, der passer præcis Dig.

  Sort damebælte: Eksklusivt materialevalg og design
  Materialet i dette sorte damebælte er fast okseskind, kendt for sin holdbarhed og evne til at ældes smukt over tid. Spændet er lavet af nikkel-fri metal med en elegant messingfarve, der tilføjer et strejf af elegance til bæltet. Dette bælte er ikke kun smukt, men også funktionelt med en bredde på 2,5 cm, hvilket gør det til et fremragende valg for at holde bukserne på plads eller tilføje et stilfuldt touch til dit outfit.

  Sort damebælte: Håndværk og tradition

  Håndværket, der går ind i hvert sorte damebælte fra Regovs, er beundringsværdigt. Bæltet er fremstillet af vores egen bæltemager, der er meget dedikeret til sit håndværk. Kun de bedste materialer bruges til dit bælte. For eksempel anvendes kun kerne-læder, læder i ét sammenhængende stykke. Under produktionen måler bæltemageren bæltet efter din talje, hvorefter det skæres til. Der, hvor spændet skal monteres, fjerner han lidt af den kraftige rem, så læderet ved spændet får den perfekte tykkelse. Til sidst laver han en læderløkke, den lille rem i læder, der holder enden af bæltet på plads. Derefter behandler han bæltet med kantfarve og læderfedt, så dit bælte får en fin finish.

  Sort damebælte: Varig investering

  At investere i et sort damebælte fra Regovs er at investere i et produkt, der varer over tid. Med korrekt pleje vil dette bælte forblive en del af din garderobe i mange år fremover. Med 5 års garanti kan du være sikker på, at du får et produkt, du kan stole på. Dette bælte tilbyder ikke kun funktionalitet, men også et tidløst design, der vil forblive relevant og stilfuldt gennem årene.

  Sort damebælte: Kompletér din stil

  Dette sorte damebælte er en fremragende måde at komplettere din stil på. Uanset om du klæder dig afslappet eller formelt, vil dette bælte tilføje det ekstra touch til dit outfit. For mere elegante opbevaringsløsninger, så tjek vores stablebare skohylde i bambus. Eller hvis du er på farten og har brug for en pålidelig taske, så se vores vandtætte cykeltaske sæt. For at holde styr på dine teer, så se vores træ teæsker. Hver produkt fra Regovs er designet med tanke på din komfort og bekvemmelighed.

  Sort damebælte: Vælg den rigtige størrelse

  Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse, når du bestiller dit sorte damebælte fra Regovs. Med størrelser fra 50 til 120 cm er der et bælte til næsten alle. At have et bælte, der passer rigtigt, er afgørende for komfort og funktionalitet. Følg de enkle trin for at måle din talje og vælg den størrelse, der passer bedst til dig. Med Regovs får du et bælte, der ikke kun ser godt ud, men også passer perfekt.