CHAT MED OS
Kundeservice

  Regovs Stockholm Brun Håndlavet Livrem i Læder, B:4 / L:50-160

  Kampagne
  -15%
  Regovs Stockholm Brun Håndlavet Livrem i Læder, B:4 / L:50-160


  •  425,00 kr
  • 361,25 kr
  • (Spar: 63,75 kr)

  Farver:
  • Regovs Stockholm Brun Håndlavet Livrem i Læder, B:4 / L:50-160
  • Regovs Stockholm Sort Håndlavet Livrem i Læder, B:4 / L:50-160
  • Regovs Stockholm Cognac Håndlavet Livrem i Læder, B:4 / L:50-125
  Gaveindpak.:
  Livvidde:
              Antal:

  Varenummer: KT-B-40-73
  VIGTIGT! Find din livvidde: Klik her

  OBS! Afsendes i løbet af 1-2 hverdage

  check Antal på eget lager: +7

  Dansk håndlavet bælte efter dit livviddemål

  Bælte

  • Farve: Brun 
  • Rem bredde: 4 cm
  • Materiale: Læder af okse
  Spænde
  • Farve: Messing
  • Spænde: 7 X 5 cm
  • Materiale: Metal
  Yderligere informationer
  • Vedligeholdes med læderfedt / læderpleje
  • Design: Regovs
  • 5 års garanti
  HUSK! Vælg rigtig størrelse ved bestilling.

  Bælte fremstilles af vores egen bæltemager, som går meget op i sit håndværk. Kun de bedste materialer burges til din bælterem. For eksempel bruger han kun kernelæder, som er læder i et sammenhængende lag.

  Under fremstillingen måler bæltemageren læderbæltet ud til din livvidde, hvorefter bæltet afkortes. Der, hvor dit spænde monteres, tager han lidt af den kraftige rem, således at læderet omkring spændet får den perfekte tykkelse. Til slut fremstiller han en trence, som er den lille læderstrop, der holder enden af bæltet på plads, og han går efter med kantfarve og læderfedt, så dit bælte bliver fuldendt.

  Du får et læderbælte, der passer præcis Dig.
  Brunt læderbælte mål

  Dette brune læderbælte har en bredde på 4 cm, hvilket er den perfekte størrelse til at passe gennem bæltestropperne på de fleste bukser og jeans. Bæltet er lavet af høj kvalitet oksehudslæder, hvilket giver det en robust og holdbar struktur. Derudover suppleres bæltet af en elegant messingbuckle med målene 7 x 5 cm, der tilføjer et distinkt og sofistikeret touch til din påklædning. Den klassiske design og de fine detaljer gør dette brune læderbælte til et must-have i enhver garderobe.

  Brunt læderbælte: Spænde og detaljer

  Spændet på dette brune læderbælte er lavet af robust metal og har en stilfuld messingfarve. Det har dimensionerne 7 x 5 cm og tilbyder en solid og sikker låsning, der holder bæltet på plads hele dagen. Spændets design komplementerer læderbæltets klassiske stil, og sammen skaber de et elegant og tidløst tilbehør, der kan løfte enhver påklædning.

  Brunt læderbælte: Pleje og vedligeholdelse

  For at bevare den gode kvalitet af dit brune læderbælte anbefales det at behandle det regelmæssigt med læderfedt eller andre læderplejeprodukter. Dette hjælper med at holde læderet blødt og fleksibelt samt forlænger bæltets levetid. Med korrekt pleje kan dette brune læderbælte holde i mange år og forblive en stilfuld del af din garderobe.

  Brunt læderbælte: Garanti og mærkekvalitet

  Med dit køb af dette brune læderbælte fra Regovs får du også 5 års garanti, der vidner om den fremragende kvalitet og håndværk bag hvert bælte. Regovs er kendt for sine høj kvalitetsprodukter, og dette bælte er ingen undtagelse. Hvert brunt læderbælte er fremstillet med en unik touch og øje for detaljer, hvilket gør det til et fremragende valg for den stilbevidste person. Suppler dit brune læderbælte med et par elegante læderhandsker eller stilfulde skindhandsker med dekorative syninger for et smart og sammenhængende look. Denne kombination af tilbehør vil helt sikkert forbedre din stil og give et professionelt og poleret indtryk, uanset om det er til hverdagsbrug eller særlige lejligheder.

  Brunt læderbælte: Kombiner med andre produkter

  Dette brune læderbælte kan med fordel kombineres med andre produkter fra Regovs sortiment. En Nordpol Basic Plus sovepose kan være det perfekte supplement til dine udendørs eventyr, mens bæltet giver et stilfuldt touch til din påklædning. Det er de små detaljer, der gør den store forskel, og med dette brune læderbælte kan du være sikker på altid at se elegant og velklædt ud.

  Brunt læderbælte: Kundeanmeldelser og feedback

  Dem, der har købt dette brune læderbælte, roser dets kvalitet, komfort og tidløse design. Mange værdsætter det håndværk og den omhu, der ligger bag hvert bælte, samt muligheden for at få et håndlavet bælte skræddersyet til deres egen talje. Kundetilfredsheden afspejler den høje standard og den fremragende kundeservice, som Regovs står for. Investér i et brunt læderbælte fra Regovs og oplev forskellen selv!

  Brunt læderbælte: Hvorfor vælge Regovs?

  At vælge et brunt læderbælte fra Regovs er et valg af kvalitet, stil og holdbarhed. Med over 50 års erfaring inden for læderhåndværk tilbyder Regovs et produkt, der er skabt til at holde og en design, der aldrig går af mode. Dette brune læderbælte er ikke bare et praktisk tilbehør, det er også en investering i din stil og et produkt, der er skabt med passion og dygtighed. Gå ikke glip af chancen for at eje et ægte håndlavet bælte fra Regovs.