CHAT MED OS

  Cykeltasker med plads til ekstra meget

  Cykeltasker kan udfylde mange behov og have forskellige funktioner. Uanset hvad, opstår behovet for en cykeltaske ofte når man skal have noget ekstra med på sine cykelture. Det kan være de daglige indkøb, ekstra tøj til overnatning eller bagage til cykelferien. Det er både farligt og meget usikkert at have dine ting hængende på styret, da du så ikke har god kontrol over cyklen. 

  I en verden, hvor cykelture bliver en stadig mere populær måde at opleve naturen og byerne på, bliver behovet for pålideligt udstyr essentielt. Cykeltasker er designet til at gøre din rejse mere bekvem, idet de nemt kan bære dine fornødenheder, fra kort og mad til tøj. For dem, der søger en hurtig løsning til daglige ture, er cykelkurve en fremragende mulighed. Begge muligheder kombinerer funktionalitet med stil, og vores sortiment er særligt kendt for dets robusthed og vandtætte design. Uanset om det er en kort udflugt i byen, en lang ferie på landet eller en bjergudfordring, vil vores produkter sørge for, at du er godt forberedt.

  Cykeltasker: Læs mere nedenfor

  cykeltasker og cykelkurve

  Derudover kan det være besværligt at have en stor taske på bagagebæreren uden den hænger ud over siden og du risikerer den vikler sig ind i hjulet.

  Cykeltaske til hverdag og ferie

  Er du en af dem der bruger din cykel meget til transport, er sidetasken et godt valg som cykeltaske. Denne form for cykeltaske sidder bag på cyklen på cyklens bagagebærer. En stor fordel ved en sidetaske er, at vægten på cyklen bliver fordelt mere lige, så du ikke slingrer på cyklen. Sidetaskerne har rigtig god plads og der er plads til både indkøb eller ekstra tøj til pendlerturen, som gør den perfekt til cykelferien. Mange sidetasker er også vandtætte eller vandafvisende, så du ikke får problemer med våde ting, når du kører i regn eller sne.
  Skal du bruge en cykeltaske til din elcykel kan du med fordel vælge en sidetaske, der sidder på bagagebæreren, hvor der er plads til den uden den generer hjulet. Men hvis du gerne vil kunne holde øje med dine ting mens du cykler, kan du bruge en cykeltaske til styret også kaldet en cykelkurv.

  Travelite cykeltasker

  Kender du det, at når du er ude at handle, og når du så skal cykle hjem, så er der simpelthen ikke plads nok på cyklen. For at gøre noget ved det, har Travelite udviklet nogle funktionelle cykeltasker. På den måde skal du aldrig mere bekymre dig om, at der ikke er plads nok på cyklen, når du er henne at købe ind. Cykeltasken kan tages med ind i butikken og sættes i indkøbsvognen og så er det bare at fylde i tasken. Sidetasken til bagagebæreren har desuden en skulderrem, der gør den let at bære til og fra cyklen.

  Vandtætte Cykeltasker - Find cykeltaske der er vandtæt

  En god cykeltaske skal også kunne modstå vind og vejr. Derfor er cykeltaskerne ved Regovs fremstillet i vandtæt materiale. Når du er på cylektur kan der blive brug for at skulle opbevare varer, papir og andre ting godt og tørt. Derfor køb din nye vandtætte cykeltaske her på siden.