CHAT MED OS

  Praktiske og flotte opbevaringskurve og Kurve til hjemmet fra Regovs eller Zeller Present

  Du kan f.eks. bruge kurvene til opbevaring af brænde til pejsen, dit strikketøj, håndklæder, tøj eller måske børnenes legetøj.

  Smarte og meget praktiske opbevaringskurve til dit hjem fra Reisenthel. Der findes flere modeller, loop kurven er den bløde med stort aluminiumshåndtag, som ligefrem kan hænges op på en krog eller lign. Og så er der den runde klassiske opbevaringskurv som er meget rummelig.

  Opbevaringskurve: Læs mere nedenfor

  Kurve, der er praktiske og smukke til indretning og hjemmet

  Kurve kan for eksempel bruges til at opbevare brænde til ovnen, dit strikketøj, håndklæder, tøj eller børnetøj. Smarte opbevaringskurve fra Zeller Present og Reisenthel.

  Smart og dekorativt kurve design

  Lækkert design gør opbevaringskurvene meget mere dekorative end almindelige kurve i pileflet. Der er mange forskellige farver og typer kurve til dit hjem. Du kan som oftest også finde en vasketøjskurv i samme design og på den måde skabe designmæssig sammenhæng i dit hjem. Køb nye kurve, opbevaringskurv, kurve til legetøj og brændekurve i dag, online ved Regovs.

  Eksklusive filtkurve og kurve i filt til opbevaring og design

  Filt er et dejligt og lunt naturligt materiale at fremstille kurve i. Filtkurve udstråler god smag, varme og eksklusivitet. Regovs har filtkurve i både små og store størrelser til opbevaring, tøj, brænde og tæpper. En filtkurv vil passer godt til opbevaring af plaider i uld og øvrige tæpper til sofaen.   

  Praktisk opbevaring i kurve med låg og skab system i skabe med kurve der kan stables

  Regovs har også flotte kurve med låg der kan stables, så du både beskytter dine ting og tøj, samtidig med at du sparer plads i skabene. Det kan være en udfordring at holde ordren i skabe og skuffer en god hjælp til et godt system er at bruge små kasser / kurve til strømper og undertøj og stor kasser / kurve til ski-tøj, vintertøj, sko og støvler.   

  Find dine nye kurve og opbevaringskurve til hjemmet og din bolig i dag ved Regovs

  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no