CHAT MED OS

  Servietringe, skåle, tekasse og kurve m.m.

  Smarte Servietringe, salt og pebersæt, skåle og Cindarella (Askepots) kagekniv fra Philippi. Smarte kurve, skohylde, bænk og sengebakker fra Zeller Present. Dejlige ting til bolig og når der kommer gæster i hjemmet. Du kan også finde læderstropper til håndklæder og viskestykker. Boligtilbehør: Pust liv i dit hjem. I den moderne bolig er det ofte de små detaljer, der skaber den store forskel. Boligtilbehør, fra dekorative puder og lys til kunstværker og spejle, kan forvandle ethvert rum fra kedeligt til indbydende. Disse tilføjelser tilfører ikke kun æstetik, men også funktionalitet. Et smukt ur kan være lige så praktisk som det er dekorativt. En god serveringsbakke, et nøgleskab, en skohylde eller vinreol er altid brugbart udstyr til dit hjem. Ved at investere i kvalitetstilbehør kan du give dit hjem personlighed, varme og stil. Uanset din smag, findes der boligtilbehør, der reflekterer netop din unikke stil og gør dit hjem fuldstændigt.

  Bolig tilbehør: Læs mere nedenfor

  Æske til te i træ

  Fra Zeller Present har vi flere gode ting i træ. En af de populære er teæske / tebox fremstillet i bambus træ. Teæsken har et gennemsigtigt låg af akrylglas for at sikre styrken, så det ikke går istykker ved transport og brug i hverdagen. Tekassen er i klassisk design med plads til mange tebreve i 4 seperate rum, så du let kan holde orden på din samling af te.

  Hyggeligt og praktisk med dejlige sengebakker

  Vi har flere forskellige sengebakker. En sengebakke til brug ved læsning, iPad eller mini PC. Og en mere klassisk til servering af morgenmad på sengen eller anden servering på sengen. En god sengebakke er meget praktisk især til de hyggelige morgen- og aftenstunder.

  Tid til eventyrlig kage og et veldækket bord med kagekniv og servietringe

  Alle kender eventyret om Askepot og skoen hun tabte. Philippi har netop designet en version af Askepots sko som en flot kagekniv har stilethælen kan tages af alt efter behov. Virkelige en fantastisk flot kagespade til et hvert veldækket kagebord. Servietringe hører der også til et veldækket bord. Philippi har for eksempel designet Swirl servietringene som tilføjer bordet dog smag og stil.

  Dejlige design skåle og kurve

  At præsentere frugt, brød og andet i en lækker designet skål er dejligt og særligt indbydende. Kurve i stof og træ er god stil til mange ting for eksempel håndklæder, servietter eller andre små ting.

  Fjern fnug og fnuller med en Severin fnugfjerner / fnugshaver

  De fleste kender til fnug og fnuller som er overskudsuld på en plaid. Fnug og fnuller findes på både uld, bomuld og andre tekstiler. For at fjerne fnug og fnuller på plaider og puder anbefaler Regovs at du bruger Severin fnugshaver. Severin fnugshaver har en lille aftagelig fnugbeholder og en smart afstandsholder til meget løse plaider og tekstiler.

  Skab plads til sko med en skohylde eller skobænk

  Zeller Present har designet en smart skohylde / skoreol som kan stables op til 3 stk. oven på hinanden, således at der maksimum bliver plads til 18 par sko. Har du, på samme tid, brug for en lille bænk og plads til 6 par sko er skobænken fra Zeller Present lige det du står og mangler til bryggerset.

  Boligtilbehør samler tingene et sted

  Nu er det slut med at skulle rende rundt og lede efter den efterladte kniv fra opvasken, de sidste ubrugte tebreve eller famle efter løse nøgler i lommen.

  Med alskens boligtilbehør fra Regovs får du ikke alene styr på tingene, du får også det hele i flot og tidløst design, om det drejer sig om en bestikbakke, servietringe, en skoreol eller noget helt fjerde og derudover – vi har det hele.

  Dine foretrukne knive og sakse skal præsenteres i en flot knivblok af træ hjemme i køkkenet, hvor du fluks og med lethed kan gribe til den ønskede kniv til køkkenopgaven af større eller mindre karakter.

  Vælg at få dit salt og peber strøet ud over dine lækre middagsretter fra salt- peberkværne i design af stål eller træ, så det ikke længere er de kedelige bøtter, man sælger salt og peber nede i butikkerne, som du skal overstrø din mad med fra.

  Er du også træt af at have magasiner til læsning og træblokke til kaminen ligge og flyde? Så kan du købe en flot og hyggelig filtkurv til de respektive sager, så du altid ved, hvor du skal gribe efter noget spændende læsestof eller brænde til kaminen: fra de flotte kurve i filt.

  Dette er blot et udpluk af det store udvalg af boligtilbehør, vi ligger inde med.


  Boligtilbehør fuldender dagen og hyggen

  Start dagen med at overraske din udkårne med mad på sengen ved hjælp af en serveringsbakke fra Regovs. Bagefter serverer du selvfølgelig yndlingskagen med udskæring fra en kagekniv i Askepotstil.
  Slutteligt har du selvfølgelig også lige forberedt en kop te, hvor det var let at danne sig et overblik over udvalget af tebrevene og finde det ønskede af slagsen fra jeres tekasse eller teæske.

  På vej ud på arbejde har du både nøglen til hoveddøren og bilnøglen i en funktionel og lækker nøglering af læder. Med den er der aldrig rod med nøglerne igen. Jakkesættet blev også lige fuldendt med slipset, der hang ukrøllet parat til dig på slipsebøjlen.

  Hjemme igen er det blevet tid til et glas vin inden aftensmaden, og så er det heldigt, at du har et skønt udvalg af eksotiske vine i en vinreol af egnet størrelse, der passer lige til indretningen. 


  Boligindretningen bliver komplet med dette boligtilbehør.

  Udover at alle vores produkter fra Regovs er praktiske og funktionelle, så er de også æstetisk velegnede til mange forskellige typer af indretninger af hjemmet.

  Dette gælder både, hvis man kører det futuristiske udtryk med ståldesign og rette linjer, eller du søger ornamentering og mange detaljer, der sender tankerne i retning af retro eller for den sags skyld en kombination af flere stilarte. Regovs har lige det rette boligtilbehør til dig.

  Måske er det derfor ikke alt i vores sortiment til boligtilbehør, som du har brug for lige med det samme, men som du skifter bolig, så kan det blive nødvendigt at udskifte indretningen også, og her følger det fordelagtige og flotte fra Regovs med.


  Brugbart boligtilbehør til hjemmet

  Flere af tingene i vores kategori for boligtilbehør er noget, som man ikke kan undvære. Så er der de ting, du ikke vidste, at du faktisk gik og undværede – og endelig er der de ting, som du måske ikke var klar over, eksisterede – men som du har brug for!

  Er du for eksempel ikke også træt af, at din smartphone og lignende enheder løber tør for strøm, og du skal have diverse opladere med dig på farten eller filtret sammen i ledninger derhjemme?
  Løsningen er at få sig en transportabel organiser og trådløs oplader som boligtilbehør fra Regovs, så du kan finde det hele samme sted – og ladet op samtidig.

  Eller hvad med det irriterende fnug og fnuller, der har samlet sig i dine møbler? Det er ved at blive et uendeligt arbejde at skulle fjerne det med fingrene. Her kommer Regovs dig også til undsætning med en fnugfjerner, der gør arbejdet markant hurtigere og mere effektivt end tidligere.


  Boligtilbehør er så meget andet end supplementer til hjemmet. Det bliver uvurderlige redskaber, når du først køber dem fra Regovs.


  Samme produkter i vores svenske webbutik: Regovs.se

  Samme produkter i vores norske webbutik: Regovs.no