Whocopied.me
Kvalitets manicuresæt og spejle til rejse og hverdag fra Davidt's og Gillian Jones. Alle manicuresæt og make up spejle ved Regovs.dk er af høj kvalitet og indeholder alt tænkeligt til din manicure. Det er bare skønt at have sit eget make up spejl eller manicuresæt med på rejsen, så er du fri for at skulle lede efter et make up spejl eller manicuresæt hvor du kommer frem.
Side:

Brand / kategorier: 

 Antal produkter:   
Sortering efter:
 Davidts Rød Rejse Manicuresæt 
 399,00 kr 
 Lager: 3
Nr. 474031-84 
 Davidts Sort Manicuresæt i Læder 
 449,00 kr 
 Lager: 2
Nr. K-476040-01 
 Davidts Sort Rejse Manicuresæt 
 399,00 kr 
 Lager: 4
Nr. 474031-01 
 Davidts Sort Rejse Manicuresæt i Læder 
Vejl. 399,00 kr
 349,00 kr 
 Lager: 3
Nr. 476038-01 
 Philippi Clap Manicuresæt i Læder og Rustfrit Stål 
Vejl. 499,00 kr
 449,00 kr 
 Lager: 3
Nr. U-128076 
 Gillian Jones Prisvindende Professionelt Manicuresæt 
399,00 kr
 249,00 kr 
 Lager: 1
Nr. X-3-6283-00 
Side:

Smarte og praktiske make up spejle

Spejl på bordet der, hvem er smukkest i verden her? Ja det er jo nok lidt svært at svare på, og vel egentlig også ret ligegyldigt, det er jo den indre skønhed der tæller, om end det også er dejligt at nette den ydre - og til er det dejligt at have et godt make up spejl ved hånden.

Manicuresæt og spejle

Er din negl flækket, eller er der små hår vokset ud ved dine øjenbryn, men du har ikke fået taget din fil eller pincet med dig. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af manicuresætte og spejle. Vi har manicuresæt til dig, som er på farten, og har brug for dine skønhedsprodukter. Vores manicuresæt sørger for, at det hele er samlet et sted, så du ikke skal slæbe på flere ting med dig, når du er ude at rejse. Det er ikke kun til dig som rejser, men også til dig, som bare gerne vil have en back-up, hvis nu du skulle blive udsat for en flækket negl. Vores manicuresæt har en tilpas størrelse, så de er lette at få med sig rundt, men de har bestemt også alt det, som er nødvendigt for en kvinde.

Fremtidens svar La-Tweez

Hvis du ikke har særlig meget tid til at gøre dig klar, men du bare er nødt til det, så har vi en løsning til dig. Den elektriske neglefil, hvor du kan file dine negle ved hjælp af en knap. Du vil få det bedste resultat, selvom du ikke selv har siddet og filet dine negle.

Derudover har vi et udvalg af La-Tweez’ moderne pincetter. De moderne pincetter har indbygget LED-lys, som vil hjælpe dig med at få fat på de små hår, som gemmer sig, når du plukker øjenbryn. På den måde vil du få det bedste resultat. Ud over, at det kan bruges til at få splinter ud af din eller andres hænder. Den er meget effektiv, da dens lys vil gøre det nemmere at få øje på splinten, især hvis den er lille, eller er kommet dybt ned under huden.

Spejl til alle

Ingen kan undgå at bruge spejle. Derfor har vi et stort udvalg af spejle, så du kan sørge for at få det bedste resultat, når du lægger make-up på dig selv. Vi har spejle i forskellige størrelser, som både er beregnet til hjemmet, men også når du er ude at rejse. God fornøjelse med at finde dit nye make up spejl og manicuresæt ved Regovs.dk.