CHAT MED OS
Kundeservice

  Find dig en lækker rejsetaske, kabinetaske, kabinetasker eller weekendtaske her

  Rejsetasker. Køb smarte rejsetasker i høj kvalitet i mange forskellige farver. Taskerne er genialt designet i gode materialer. Du kan også købe rejsetasker i læder fra blandt andet Treats. Du finder rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker med hjul, som gør din rejse meget mere behagelig. Køb din nye rejsetaske med hjul eller kabinetaske i dag ved Regovs - et stærkt valg. Når rejselysten melder sig, er kvalitet og design altafgørende. Vores udvalg af rejsetasker, weekendtasker og kabinetasker er designet til den moderne rejsende, som værdsætter funktionalitet såvel som stil. Hver rejsetaske og weekendtaske kombinerer stilfuldt design med uovertruffen holdbarhed, sikrende at din bagage er beskyttet uanset destinationen. Er du på udkig efter den perfekte kabinetaske til kortere ferier eller forretningsrejser? Vores sortiment garanterer funktionalitet til enhver rejse. Uanset om du planlægger en weekendtur, en byferie eller en længere udlandsrejse, giver vores tasker dig den kvalitet, komfort og funktionalitet, du fortjener, hver eneste gang.

  Rejsetasker og weekendtasker: Læs mere nedenfor


  Rejsetasker og weekendtasker

   

  Rejsetid er taske tid!

  Vi har den helt rigtige rejsetaske eller weekendtaske med hjul til rejsen

  Du kender det sikkert, at du egentlig mangler nogle gode rejsetasker med hjul, så du har styr på dine ting når du rejser. Ved Regovs har du muligheden for, at finde en god rejsetaske med hjul, kabinetaske eller weekendtaske til turen / rejsen og en lettere rejsetaske til det snavsede tøj eller til dine indkøb. Ved Regovs har vi et kæmpe stort udvalg i de meget kendte Allrounder rejsetasker fra mærket Reisenthel.
  Der er virkelig mange lækre designs at vælge imellem til brug på din rejse eller bare i hverdagen. Vi håber, at du vil bruge et stykke tid på at kigge vores store udvalg herover igennem, måske har vi netop den rejsetaske med hjul eller kabinetaske du har drømt om.

  Weekendtasker, rejsetasker og kabinetasker til weekend og rejse

  Mangler du en lille kabinetaske til at tage med dig, når du skal på tur i weekenden eller på en lille rejse? Så er du bestemt havnet det rette sted. Her hos Regovs har vi sørget for at have et stort udvalg at rejsetasker og weekendtasker, som alle er kvalitetsvarer. Vi har flere forskellige designs, som du kan vælge imellem. Du kan købe rejsetasker med hjul, rejsetasker med skulderstropper, rejsetasker i læder osv. Det er helt op til dig, hvilken model du vil have, og hvordan den skal se ud. Du kan ikke kun vælge mellem en farve af hvert design, men vi har sørget for, at du kan vælge imellem flere farver af det samme design, så du kan vælge den rejsetaske eller kabinetaske, som passer dig bedst. Derudover kan du købe flere eksemplar af rejsetasken, til for eksempel din mand / kone, ven / veninde, far / mor, så de kan blive lige så glade for kvalitetsrejsetasken, som du er. Ikke nok med, at du kan vælge imellem forskellige farver, så kan du også vælge imellem forskellige mønstre, som gør din smarte rejsetaske endnu mere unik og giver et unikt præg på din rejsetaske eller kabinetaske.

  Kvalitets rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker kommer før alt 

  Når dine varer er kvalitetsvarer, gør det dine varer ekstra smukke, og deres holdbarhed vil være langt bedre end en helt almindeligt anden vare. På den måde får du det bedste ud af dit køb. Her i Regovs sælger vi kun kvalitetsvare, for vi vil have, at du får det bedste ud af dine køb her hos Regovs. Alle rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker er i den bedste kvalitet, og størstedelen kommer fra firmaet Reisenthel, som er kendt for at have de bedste varer, især når det kommer til tasker, som disse rejsetasker, som vi sælger her på siden. 

  Når du skal på ferie eller ud og rejse, er der altid en masse, som du skal huske at have med. Men det kan være vanskeligt at huske det hele, og det kan endda være svært at vide, hvad der er en god ide at have med på turen. Derfor har Regovs.dk gjort det nemmere for dig ved at lave en huskeliste til rejse/ferie, som indeholder de vigtigste og mest essentielle ting, du skal huske at pakke i din kuffert.

  Pakkeliste til rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker:

  1.  Går din rejse til udlandet, så er dit pas selvfølgelig det første, du skal huske at pakke. Det er en god ide at tjekke udløbsdatoen for passet, da lande såsom Egypten kræver, at du minimum har et halvt år til dit pas udløber på din hjemrejsedato.
  2. Når du pakker tøj til din rejse, så husk at pak tøj og sko efter vejret. Selvom du rejser til et varmt sted, skal du huske, at aftenerne ikke altid er lige varme. En langærmet trøje og et par lange busker vil derfor være godt at have med i kufferten. Pak gerne et sæt tøj i din rejsetaske, og hav gerne en cardigan eller trøje du kan tage af/på under rejsen.
  3. En ting, du også skal huske når du pakker, er, at det kan regne i alle temperaturer. Husk derfor et regnslag, som du kan have med i din taske eller rygsæk på rejsen. Det kan tilmed være en fornuftig ide at vælge et regnslag til rygsæk, der gør det muligt at have en taske på ryggen under regnslaget. Derved er du fri for at holde dig indendørs på din ferie, hvis et regnvejr skulle bryde ud.
  4. Endnu en ting, som de fleste ikke overvejer, er at pakke bæltetasker til rejsen. En bæltetaske er super praktisk, og da den sidder fastspændt foran på dig hele tiden, minimerer den chancen for tyveri af dine vigtigste ejendele. Heri kan du med fordel opbevare din pung i læder, så den hverken bliver væk eller risikerer at blive stjålet fra dine lommer.
  5. Husk dine toiletsager – cremer, sæbe, tandbørste osv., og pak dem gerne separat i toilettasker til formålet. Ofte fylder toiletsagerne dog meget i kufferten, og derfor kan en god løsning være at bruge mindre beholdere og flasker til dine toiletsager. Har du ikke de små beholdere liggende, så kan du uge mindre beholdere tigende, s både små krukker, flasker og tuber blandt vores rejse tilbehør.ruge mindre beholdere tiå kan du f.eks. finde et bredt udvalg af både små krukker, flasker og tuber blandt vores rejse tilbehør.
  6. Det bliver mere og mere almindeligt at medbringe mobil, computer og tablets på ferie, da mange hoteller og campingpladser har gratis Wi-Fi. Medbringer du nogle elektroniske anordninger, så skal du huske at pakke opladere til dem, så de kan benyttes under hele turen.
  7. Tager du medicin, så er dette selvfølgelig et vigtigt element på huskelisten. Pak altid gerne ekstra i tilfælde af at rejsen bliver længere end forventet ved flyforsinkelser og lign.
  8. Er der et højt UV-indeks på din rejsedestination, så husk solcremen – hvis det altså ikke kan købes, der hvor du skal hen.
  9. Uanset hvor din rejse går hen, så ønsker de fleste at tage minderige billeder på ferien. Husk derfor at pakke et kamera, hvis ikke din mobil er udstyret med et godt et af slagsen.
  10. Selvfølgelig er billetter/boardingpas en vigtig del af rejsehuskelisten. Er dine billetter print-selv billetter, så husk at print dem inden rejsen. Derudover er kvitteringer på eventuelt bestilt bil, overnatning og lign. også vigtigt at medbringe.
  11. Medbring altid din rejseforsikringsinfo i tilfælde af at uheldet skulle være ude på ferien. Derved har du alle de rette informationer ved hånden, hvis forsikringsselskabet skal kontaktes.
  12. Skal der dases på ferien, så er solbriller, en god bog og evt. et spil kort også altid en god ide at have med i kufferten.

   

   Regovs.dk ønsker dig god fornøjelse med pakningen og rigtig god rejse!

  Rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker generelt:

  En rejsetaske, kabinetasker eller weekendtaske skal passe til dig og dine rejsebehov. Regovs.dk har rejsetasker, der passer til enhvers personlighed. Der er de uforgængelige exclusive lædertasker, der fås i det helt rigtige design og farve, eller der er de muntre nylontasker fra Reisenthel, hvor der virkelig er gang i farver og designs - og er du ikke til farver, så findes de også ensfarvede.

  Godt udvalg i læder og skind rejsetasker / weekendtasker / kabinetasker.

  Regovs.dk har et stort sortiment af læder rejsetasker og weekendtasker fra følgende kvalitets brands:  Belsac, Montana, Treats, Corium  House of Sajaco og The Monte.

  De fås i forskellige størrelser og farver. De mest solgte farver er naturligvis sort og på en flot andenplads kommer cognac farverne. Som medarbejder kan man dog undre sig over at mahone farven, den smukke kirebærbrune ikke ligger højere på hitlisten.

  De forskellige rejsetasker i brune varianter er ved at komme tilbage - noget med back to earth og smukke er de jo.

  Der er forskellige størrelser og indretninger, men fælles for dem alle er at de virker eksklusive, klassiske og meget meget tidløse.

  Materialer til rejsetasker, weekendtasker og kabinetasker: 

  Alle rejsetaskerne er fremstillet i det bedste kalveskind og har naturligvis gennemgået de kvalitetskontroller, de skal have førend at de får lov til at blive solgt som en Regovs vare. Hos Regovs.dk er det en mærkesag, at vi kun har kvalitetsvarer til de bedste priser.

  Bæredygtighed og miljø

  Alle vore brands gør rigtig meget ud af at være bæredygtige og miljørigtige, således er Saccoo og The Monte taskerne fremstillet i bæredygtig vegetabilsk skind. 
  Hos Regovs er vi meget bevidste om miljøskadelige stoffer. Varer, der unødigt belaster miljøet,  finder slet ikke vej igennem vores interne kvalitetskontrol og ud til vore kunder.

  Behandling af lædertasker / rejsetasker

  Vi råder vore kunder til at anvende læderbalsam / læderpleje til at behandle taskerne med, så at de kan blive endnu smukkere ved brug. Hos Regovs.dk forhandler vi bl.a. læderplejen her.

  Populære Rejsetasker, kabinetasker og weekendtasker fra Reisenthel

  Reisenthel er et tysk kvalitets brand, som vi forhandler. Reisenthel lever til fulde op til påstanden - tysk kvalitet, når det er bedst -. Reisenthels rejsetasker og weekendtasker er i en aftørringsvenlig nylon kvalitet og er rigtig praktisk indrettet, så de tilgodeser de fleste behov. 
  De er i alle størrelser, farver og mønstre og designs. 
  Når Reisenthel laver nye designs, så sørges der samtidig for,  at man kan få toilettasker, indkøbskurve, indkøbsnet, sportstasker, paraplyer og regnslag i de samme designs og mønstre.  En god ting, for de personer, der godt kan lide at der er match i tingene.

  En rigtig bestsellert er det design, der kaldes multi dots - det er en sort taske med forskellig farvede prikker. Hver dag pakker vi her i weshoppen noget i multi dots design.

  Det rigtig gode ved Reisenthel rejsetasker og kabinetasker er, at du kan tage dem med i en flykabine, og på den måde have en ekstra taske til rådighed.

  En kabinetaske, rejsetasker eller weekendtaske gør dig rejseklar

  Som så mange andre gange før har du nok prøvet at skulle pakke nogle rejsesager, som du skulle have med som håndbagage i flyet i din rejsetaske, men du havde svært ved at finde ud af, hvad du skulle tage med, og hvordan var det nu lige med målene til, hvor meget sådan en rejsetaske måtte fylde som håndbagage, når man skulle ud at flyve?

  Det problem kommer du aldrig ud for igen, når du investerer i en kabinetaske fra Regovs i blandt andet en tidløs og populær sort farve, for den har præcis de mål, som der er maksimalkravene til at flyve med for eksempel Ryanair, hvis du skal ud at flyve med dette flyselskab.

  Denne lille kabinetaske kan du nemlig pakke fuldt ud, så du ikke skal bekymre dig, om du så kommer til at pakke for meget ned til at have med som bagage i hånden med dette rejseselskab, for kabinetasken her er jo mere eller mindre skabt til formålet.

  Selvfølgelig behøver du ikke pakke denne rejsetaske til kabinen i flyet helt til bristepunktet, men det er jo rart at vide, at når du står med vores kabinetaske i hånden, så skal du ikke være nervøs for, om du nu er kommet til at pakke for meget ned – så længe du pakker de ting deri, som man må tage med i et fly.

  Kabinetasken eller rejsetasken har flere lækre funktioner

  Denne kabinetaske er dog meget andet end bare skabt i de dimensioner, som der er maksimumkravene til at fylde op som håndbagage til en kortere eller længere flyvetur med et bestemt flyselskab.

  Rejsetasken er nemlig praktisk på mange fronter til ikke bare er være fordelagtig at pakke til kabinepladsen i flyet, men du kan også have mange forskellige ting i tasken, da den er som skabt til meget forskelligt indhold.

  For det første har den lommer med lynlåse i sig, så du kan have de mindre rejseting separeret fra de lidt større rejsesager, når du skal ud at flyve, så det hele ikke er fyldt ned i det samme rum med store og små sager i. Der er både en lomme i siden og en lomme foran på rejsekabinetasken, som du kan have dit mindre rejsegods i.

  Derudover kan du bære denne lille kabinetaske til Ryanair med videre både ved at have den i hånden i hanken, eller du kan bære den som skuldertaske.

  Det gør kabinetasken her god at bruge som andet end bare rejsetaske, da man kan have den med på farten, når man er ude at rejse – også selvom man ikke har valgt flyet som rejsemetode.

  Kabinetasken kan nemlig også tages med på bustur eller køreture, når den ikke indgår som en del af dit rejsegods, når du skal have en ekstra kabinetaske til flyrejsen foruden de rejseting, som der er pakket til turen, som du ikke må have med over dit flysæde i flyet.

  Brug kabinetasken, weekendtaske og rejsetasken til andre rejseformål 

  Derfor kan vi også anbefale, at selvom man kan bruge denne 40 X 20 X 25 kabinetaske i målene til flyveturen som hovedformål, så kan man jo også fylde den med lækre sager til strandturen, eller man kan bruge den som en lille picnickurv, når man vil en tur i skoven.

  Tasken er nemlig robust og nem at bære rund, og man ser stilfuld ud, mens man bruger den, hvorfor man hurtigt får lyst til at bruge den oftere, end når man bare er ude at flyve, så andre mennesker end udlændinge også kan se en med denne kabinetaske.

  Kabinetasken, rejsetasken eller weekendtasken kan ende med at blive din foretrukne opbevaringstaske, når du bare skal have det mest nødvendige med såsom en toilettaske, noget skiftetøj eller nogle vigtige sager til et bestemt formål eller en anledning.

  Du kan altid justere skulderremmen til den længde, der passer dig, og tasken i sig selv vejer stort set ingenting, når den ikke er fyldt, så det er også en smart rejseven at tage med sig, hvis man skal pakke om fra en større rejsetur til en mindre tur, hvor man måske er på gåben. Den fylder og vejer ikke mere i sig selv, end at man sagtens kan finde plads til den i en større kuffert – om kabinetasken er fyldt eller ej.

  Foretrækker du din lille kabinetaske i en anden farve, så er det også muligt at erhverve for eksempel en blå eller grå ekstra kabinetaske hos os.
  Det kunne jo være fornuftigt at have mere end en enkelt kabinetaske, hvor du dedikerer den ene til de lange flyveture, en anden til bus- og bilture og så måske en til de mindre vandreture.

  Et godt forslag fra vores side er at tilføje din rejsekabinetaske et kuffertmærke, så den altid kan finde hjem til dig, om den bliver væk på rejsen, i udlandet eller i den lokale park. Sådan et kuffertmærke kan du også få hos Regovs.

  Vi ligger nemlig også inde med meget andet rejsetilbehør, som der med fordel kan suppleres sammen med vores kabinetaske, så du får den perfekte rejse, hvor der ikke skal mangle noget – udover det du glemmer at pakke ned.

  Udover at anskaffe dig flere kabinetasker, så du har en egnet en til hvert sit formål, så er det en god idé at udbrede budskabet om disse kabinetasker med deres mange fordele, som vi har beskrevet her, så andre, du kender, ikke længere skal bøvle med, hvor meget de må pakke med til håndbagage til blandt andet Ryanair.

  Og så er er den her kabinetaske en god ting at give som gave.

  Du kan jo gemme et par flybilletter nede i tasken, så der allerede er lagt an til, hvornår tasken skal bruges for første gang! 

  Hvis du vil vide mere, se vores artikel om rejsetasker her

  Vælg den rigtige rejsetaske og weekendtasker, se vores artikel her