CHAT MED OS
Kundeservice

  Her finder du alle brands, der findes på Regovs.dk. Vi har et stort udvalg af produkter fra kendte mærker som Reisenthel, Silkeborg Uldspinderi, Travelite, Belsac, vores eget mærke Regovs og mange flere!

  Alle brands: Læs mere nedenfor

   

  ABcamping

  Her finder du vores store udvalg af fine fritidsartikler fra det berømte brand ABcamping. ABcampings rejseartikler er pålidelige produkter, hvis du leder efter førsteklasses udstyr til naturophold. Campingudstyret er af god kvalitet og design og er udviklet af og til campingentusiaster. Funktionaliteten er høj, og det bemærkes, at den er grundigt testet og har en kvalitet, som du kan stole på. Du kan finde hele udvalget af ABcampingsudstyr ovenfor.

  Andersen

  Siden 1958, da Hr. og Fru. Andersen startede firmaet i, dag kaldet Andersen Shopper, og produktionen foregik i en stald, har virksomheden udviklet sig enormt både nationalt i Tyskland og internationalt. Andersen shopper, trolleys og indkøbsvogne er markedsledende inden for indkøbsvogne i Tyskland, men det er også værd at bemærke, at 35 procent af salget sker til europæiske lande som Danmark. Årsagen til, at trolleys fra Andersen Shopper er så populære, er at de har et godt design og er lavet af materiale af god kvalitet. Derudover er indkøbsvogne meget funktionelle.

  Axelsen & Sön

  Axelsen & Sön tilbyder smarte skuldertasker, rygsække, kortholdere, læderpunge og bæltetasker i kalveskind til rigtig gode priser. Kort sagt - kvalitet, der kommer til tiden og til en god pris. Et af de mest populære varer fra Axelsen & Sön er den lille kortholder i stål - en holdbar kortholder i enkelt design og til en meget god pris. Bæltetasken til kalveskind er af god kvalitet og design og er lavet af smukt læder. Hos os finder du også praktiske kvalitets tegnebøger fra Axelsen & Sön i kalveskind til gode priser.

  Belsac

  Her finder du vores fine udvalg af stilfulde Belsacpunge og Belsac tasker fra det kendte mærke Belsac. Hvis du leder efter et brand, hvor du altid kan være sikker på førsteklasses kvalitet og design, kan du se nærmere på Belsac.

  Belsacs kollektioner er altid godt designet og detaljerede, og der er altid noget for enhver smag i Belsackataloget. Lige nu kan vi tilbyde lækre rygsække, skuldertasker, nøglepunge, damepunge, klassiske Belsac foldbare punge, tasker og meget mere fra Belsac. Du finder det komplette udvalg af elegante produkter ovenfor.

  Brands Belsac

  Blomsterbergs

  Udforsk det fantastiske udvalg af Blomsterbergs køkkenudstyr hos Regovs. Fra bageforme og kagepynt til professionelle redskaber, Blomsterbergs produkter er kendt for deres høje kvalitet og stilfulde design. Perfekt til både amatørbagere og professionelle konditorer. Gør bagningen til en fornøjelse med Blomsterbergs innovative løsninger. Shop nu og løft din bageoplevelse til nye højder med Blomsterbergs.

  Bosswik

  Bosswik er et dansk designmærke, der startede i 1989, hvilket betyder, at de har 25 års erfaring med produktion af stærke, unikke og moderne læderbælter af høj kvalitet. Mærket forsøger konstant at forbedre sine bælter, så kunden får det bedst mulige bælte med specielle funktioner og detaljer.

  Det betyder, at der vil være nye kollektioner hele tiden, der bruger de bedste råvarer og dele til produktionen, der er blevet samlet siden 1989, da Bosswik blev grundlagt.

  Boxer

  Boxer har penalhuse, der findes i mange forskellige farver og varianter. Der er f.eks. modeller af læderpenalhuse. Boxer penalhusene er bedst kendt for deres afrundede hjørner og smarte indretning. Boxer penalhuse er især en fladere end klassiske penalhuse, der er en bestseller. Boxer tilbyder også et udvalg af praktiske og holdbare rygsække og skoletasker.

  Bruuns Lædervarer

  Bruuns Lædervarer, som er et godt gammelt dansk firma der fremstiller lædervarer i form af tegnebøger, tasker, bæltetasker, punge og rejsetilbehør. Bruuns Lædervarer har mange gode produkter i både lammeskind og kalveskind og andre materialer. Bruuns Lædervarer er lig med gode, klassiske kvalitetsprodukter. Læderpunge er en af Bruuns bestseller produkter, og her vil vi fremhæve de bløde læderpunge med dobbelte sømme - det er super!

  Camelbak

  Camelbak har designet vandflasker og drikkedunke til både store og små. Vandflaskerne er fremstillet med det mål, at de skal kunne rumme mange forskellige ting, da en drikkedunk er udsat meget, når den er i skolen, til idrætsaktivitet eller i fitnesscenteret. Camelback fokuserer altid på bæredygtighed og stilfuldt design.

  Davidts

  Hvis du vælger rejseudstyr fra Davidts, er vi sikre på, at du vil være tilfreds med dine valg! Davidts har et bredt udvalg af smykkeskrin, tasker, kufferter, toilettasker og manicuresæt. Vi vil gerne fremhæve de meget pæne og nyttige rejse manicuresæt med praktisk lynlås, der er lette at bære. Vi anbefaler også at medbringe en Davidts beautybox på turen, da de er meget nyttige at bringe kabinen i. Davidts kabinetasker er også meget populære. Med en Davidts kabinekuffert behøver du ikke slæbe din bagage i lufthavnen.

  Duffy

  Udforsk det brede udvalg af Duffy tasker hos Regovs. Duffy tilbyder stilfulde og funktionelle tasker, herunder rygsække, bæltetasker og toilettasker. Disse produkter er designet med fokus på holdbarhed og moderne æstetik, hvilket gør dem perfekte til både daglig brug og rejser. Opgrader din taske-kollektion med de nyeste Duffy modeller, der kombinerer praktisk anvendelighed med elegant design. Shop nu hos Regovs og find din nye favorit Duffy taske.

  Easy Camp

  Oplev det omfattende udvalg af Easy Camp campingudstyr hos Regovs. Easy Camp tilbyder kvalitetstelte, soveposer, lanterner og andet praktisk campingudstyr, der er designet til at gøre din campingoplevelse både komfortabel og fornøjelig. Uanset om du er nybegynder eller erfaren campist, vil Easy Camp produkter sikre, at du har alt, hvad du behøver til dit næste eventyr. Shop nu hos Regovs og find dine nye Easy Camp favoritter til gode priser.

  Fabrizio

  Hvis du vil holde styr på dine penge og andre værdigenstande, når du er i udlandet, har Fabrizio løsningen. Med det store udvalg af bæltetasker, pengekatte og bagagelåse er Fabrizio det bedste valg til en udlandsrejse, eller hvis du ofte er på farten. Med hensyn til kvalitet er Fabriziosprodukter altid på et meget højt niveau, og både materialer og produktion garanterer, at dine værdigenstande altid er så sikre som muligt. Du finder hele vores sortiment af pengekatte, kuffertlåse og bæltetasker i høj kvalitet og stilfuldt design ovenfor.

  Figuretta

  Figuretta er et mærke af høj kvalitet. De producerer stilfulde og kvalitetsbevidste punge. Figuretta er kendt for sine cardprotector Mini Wallet og Large Wallet, og er super stilfulde og smarte punge, hvor der er god med plads til dine kort, og samtidig fylder den ikke meget og er nem at have i sin lomme eller taske. Pungene / tegnebøgerne er gode og sikre takket være den aluminiumskasse. Figuretta tester alle sine punge, så de kan leve op til, at tilbyde kvalitetsbevidste punge. Kortholderne er RFID-safe, hvilket betyder, at du er beskyttet mod at dine kort kan blive scannet nede i kortholderen. Ved at købe en Figuretta kortholder, begrænser du derved risikoen for, at dine kort bliver misbrugt.

  Fossflakes

  Opfindelsen af Fossflakes blev oprindeligt inspireret af evnen hos dun og fjedre til at holde luft, men det var også kendt, at Fossflakes produkter ville være allergivennlige, lette at holde sig pæn og holde længere end lignende syntetiske produkter.

  Fossflakes er lavet af 100% ekspanderet polyethylenpolymer og er naturligvis allergivennlige. Dette gør det til et godt fyldmateriale for alle med astma og allergier.

  Funktion

  Funktion til hjemmet og fritiden, er skabt til at blive brugt hver dag. Et Funktion produkt er kendetegnet ved høj kvalitet til en god pris. Køb Funktion termokrus som er spildfri og let at betjene med en hånd.

  Handskekompagniet

  Handskekompagniet er specialister i skindhandsker til mænd og kvinder. De har været på markedet i mange år, og derfor har handskerne en gennemprøvet kvalitet og design. Handskekompagniet har et godt udvalg af læderhandsker af høj kvalitet til virkelig gode priser. En læderhandske / skindhandske med uldfor til 300-700 kr er et godt køb! Som nævnt har Handskekompagniet arbejdet med handsker i mange år, så handskens pasform og design er virkelig optimeret til det yderste. Med en handske fra Handskekompagniet er du på den rigtige vej til at få varme hænder uden at brænde fingrene.

  Helios – brugervenlig kvalitet

  Helios - har produceret kvalitets termokander siden 1909 og er dermed Europas ældste producent af termokander. Helios termokander blev oprindeligt udviklet og produceret til restaurationsbranchen derfor er Helios termokander yderst holdbare og praktiske. Igennem tiden har Helios arbejdet kreativt og modigt med at udvikle deres termokander, så de altid følger med tidens trends uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Hos Helios arbejdes der dedikeret og fokuseret på at fremstille de bedst isolerende termokander. Foruden den gode isolerende egenskab lægges der også vægt på kvalitet og funktionalitet i udførelsen af de mange forskellige Helios termokander. Med en Helios termokande kan du altid servere din te og kaffe på smukkeste og praktiske vis.

  Holm

  HOLM - Som bor på sydfyn og elsker nature og det den lokale jord byder på, har udviklet en køkkenserie med blandt andet en flot termoflaske med 2 kopper, som er god til ture, fisketure, rejser og udflugter. Claus HOLM er kendt TV-kok, køkkenchef, forfatter og foredragsholder.

  House of Sajaco

  House of Sajaco er et nyt brand, der blev dannet i fusionen af tre fremtrædende grossister i taskebranchen. Den kombinerede vision om design, viden om læder og produktion af høj kvalitet førte til synergien, der skabte House of Sajaco.

  Designet appellerer til et ungt publikum, der sætter pris på en afslappet stil og holdbarheden, som læder tilbyder. Et cool vintage look gør skuldertasker, lædertasker og punge fra House of Sajaco til det perfekte tilbehør til hverdagen.

  Kambukka

  Slut med at bruge engangsflasker og kaffekrus – brug i stedet de smarte og bæredygtige flasker fra Kambukka! Kambukka er et kvalitetsmærke fra Belgien. Ordet Kambukka betyder at drage fordel eller nyde på det swahiliske sprog. Kambukka er grundlagt af Stijn Lowette og er optaget af at skabe de bedste drikke flasker på markedet. Med en Kambukka flaske, skal du ikke bekymre om lækage, spild eller at rengøre dine flasker. Kambukka er til for, at varme ting vil forblive varme og de kølige ting, vil forblive kolde. Kambukka er et yderst attraktivt og praktisk produkt, som vil følge dig i livet. Kambukkas flasker / produkter er i et flot design, og er med til at du kan nyde og slappe af.

  Kintobe

  Oplev Kintobes innovative og bæredygtige tasker hos Regovs. Kintobe tilbyder et stilfuldt udvalg af tasker, herunder rygsække, bæltetasker og indkøbsnet. Alle tasker er fremstillet af genanvendte materialer, hvilket gør dem både miljøvenlige og holdbare. Perfekte til daglig brug og rejser, kombinerer Kintobe funktionalitet med moderne design. Opgrader din taske-kollektion med Kintobes nyeste modeller og gør en forskel for miljøet. Shop nu hos Regovs og find din nye favorit Kintobe taske.

  LifeStraw

  LifeStraw tilbyder innovative vandfiltreringsløsninger, der sikrer rent og sikkert drikkevand uanset hvor du er. Perfekt til rejser, camping og nødsituationer. Beskyt dig selv og din familie med LifeStraw’s effektive og pålidelige produkter. Køb LifeStraw hos Regovs og vær altid forberedt.

  Lifeventure

  Fra Lifeventure finder du smarte produkter til ophold i naturen. Lifeventure fremstiller rejsehåndklæder, der er velegnet til camping, vandreture og andre udendørs aktiviteter. Lifeventures produkter inkluderer f.eks. Hurtigtørrende håndklæder i et letvægtigt materiale, der tørrer hurtigt. Der er også antibakteriel sæbe til rengøring uden vand. Derudover har de et stort udvalg af termoflasker, der kan holde drinken både varm og kold.

  Lundhags - udendørsliv med kvalitet

  Fra Lundhags er kendt for og har fokus på kvalitets materialer, derfor kan Lundhags produkter holde i rigtig mange år. Lundhags produkter er produceret med henblik på det kolde nordiske klima. Produkterne er derfor med til at gøre friluftsliv behageligt i alle slags vejr. Det hele startede tilbage i 1932, hvor skomager Jonas Lundhag begyndte at lave sko og støvler i et lille værksted i Jamtland i Sverige. Jonas havde en kæmpe kærlighed til naturen, og de gamle værdier lever videre i alle produkterne den dag i dag. Det er et vigtigt parameter den dag i dag, da Lundhags således sikrer den samme funktionalitet og pålidelighed, som de første produkter havde. Vi er rigtig glade for at have Lundhags produkter på shoppen.

  Mepal

  Mepal blev grundlagt i 1950 og er kendt for funktionelle opbevaringsløsninger og klassiske melamin produkter, madkasser og drikkeflasker til både børn og voksne. Køb nye køleelementer til madkassen og køletasken.

  MJM

  MJM blev grundlagt i 1829 og er kendt for de mange hatte, flat caps, sixpence og tilbehør til mænd og damer. MJM er en af nordens førende producenter og grosister på hatte, huer og caps.

  MONTANA

  Hos os finder du punge, penalhuse og skuldertasker fra MONTANA til både damer og mænd af høj kvalitet. Der er mange forskellige varianter af herrepunge, damepunge, nøglepunge, skuldertasker, lædertasker, sammenklappelige tegnebøger og skindtasker at vælge imellem. Vi skal også fremhæve MONTANAs ekstremt stilfulde rejsetaske, der virkelig er øverst når det kommer til kvalitetstasker.

  North Pioneer

  Se North Pioneers kollektion af skandinavisk designede rejseartikler, der kombinerer æstetik med en robust konstruktion, skabt til moderne eventyrere. Fra kufferter til rygsække og rejsetasker, hver detalje er nøje udformet til at imødekomme dine rejsebehov. Uanset om det er en kort weekendtur eller en lang ekspedition, leverer North Pioneer stil og komfort, der varer.

  Nuance

  Ideen bag Nuance er hele navnet. Smukke små detaljer kombineret med funktionelt nordisk design vil være den nuance, der gør hele forskellen.

  Nuance fokuserer på det nordiske design og giver det et enkelt og elegant look. Derudover repræsenterer svanen i logoet funktionalitet og viser den nordiske inspiration tydeligt. Nuance er superegnet som en gave, til en som du holder af eller til dig selv.

  Orbitkey

  Orbitkey organiserer og gemmer dine nøgler på en bedre måde og er designet til dem, der ønsker en nøgleholder i høj kvalitet. En ekstra smart ting er, at du kan købe et Mulit-værktøj og en USB 3.0. Orbitkey er virkelig den perfekte gave til den mand eller kvinde, der har det hele.

  Outwell

  Camping er for alle! Køb innovativt udstyr til rejse og camping. Outwell er dansk design og innovation når det er bedst. Du finder innovative, inspirerende, funktionelle og stærke produkter til camping og lejrliv. Telte i mange forskellige størrelser lige fra 1 person telt til mange personer, gode køletasker i mange varianter, komfortable og godt designede soveposer og liggeunderlag til et hvert formål.

  Pacsafe

  Pacsafe har visionen om at være verdens førende kvalitetsmærke inden for sikkert rejseudstyr. Pacsafebrugere skal være i stand til at føle sig rolige og sikre på rejsen. Hos os finder du et bredt udvalg af Pacsafes sikre rejsetilbehør til rejser, fritid og natur. Pacsafe kendetegnes ved, at der er en stålwire indlejret i mange af produkterne, hvilket gør det vanskeligt for tyven at skære igennem produktet og få fat i dine værdigenstande.

  Philippi

  Philippi er et tysk selskab med base i Hamborg. Virksomheden har eksisteret i mange år, det startede allerede i 1922, og de arbejder af deres store evne og ønske om nytænkning. De modtager forslag til nye produkter fra designere over hele verden: Tyskland, Italien, Japan, Taiwan og Ghana. Det er de nye ideer fra hele verden, der er drivkraften i Philippi og kilden til deres store succes. Tankerne bag de forskellige designs er utroligt kreative, fantasifulde og innovative, mens de har et enkelt og stilfuldt udtryk. Philippi ser den almindelige skønhed og omdanner det til unikke og forskellige genstande.

  Pia Ries

  Pia Ries, der har en unik lædervarefabrik, der nu også er den eneste i Danmark, blev grundlagt i 1958 til produktion af læderpunge og andre små fine lædervarer og lædertasker. Nogle af Pia Ries produkter importeres, og andre fremstilles på den danske fabrik i Fredericia. Men alle har Pia Ries høje kvalitet til fælles - til stor glæde for alle købere. Se alle Pia Ries kendte Tropical tasker og punge.

  Regovs

  Regovs har sit eget læderværksted, hvor vi fremstiller læderbælter efter dine ønsker, hvilket betyder, at vi kan tilbyde rigtig gode priser. De håndlavede bælter er lavet af italiensk okse læder med stilfulde og holdbare spænder. Bæltebredden er fra 1,5 til 5 cm og tykkelsen mellem 2,8 og 3,5 mm. Bælterne er meget stærke, så vi giver 5 års garanti på vores egne bælter. Regovs læderbælter er normalt fremstillet i et klassisk design og er derfor velegnet til de fleste bukser.

  Regovs Uld

  Regovs Uld tilbyder Dana uldplaider og uldpuder, fremstillet med omhu på et anerkendt væveri i Litauen. Vores produkter er vævet i 100 % uld af højeste kvalitet fra New Zealandske får, certificeret efter Oeko-Tex 100 standard. Med en fiberdiameter på 29 micron er ulden både utroligt blød og varm. Uanset om du leder efter en lækker uldplaid eller en smuk uldpude, finder du altid det perfekte match hos Regovs.

  Brands Regovs Uld

  Reisenthel

  Velkommen til Danmarks største udvalg af Reisenthel-produkter online. Dette mærke repræsenterer mere end 40 års moderne og innovativt design. Reisenthel udvikler konstant nye, originale, holdbare, smarte og meget praktiske produkter, der gør din hverdag lettere. Specielt produkter som Allrounder, Cityshopper, Carrycruiser, Carrybag, kufferter, toilettasker, vasketøjskurve, indkøbskurve, indkøbsposer, skuldertasker, regnslag og meget mere til både kontor, hjem, shopping og dig selv. Kort sagt, det er meget praktisk og stilfuldt design.

  Brands Reisenthel

  Sea to Summit

  I 1984 tog den australske Tim Macartney-Snape og en gruppe bjergbestigere en ny rute op ad nordsiden af ​​Mount Everest, denne gang med lettere pakning end før og uden både ilt, guide og transporthjælp. Allerede fire år senere besluttede Tim, at han ville klatre op på Mount Everest igen, da han indså, at ingen havde klatret Mount Everests 8.848 meter fra havets overflade til bjergtoppen - det såkaldte Sea to Summit.

  Severin

  Uanset om det er at tackle hverdagens små udfordringer eller optimere din hjemmeoplevelse, står Severin klar til at levere pålidelige løsninger. Hos Regovs finder du et omfattende udvalg af Severin produkter, herunder deres populære fnugfjerner. Perfekt til at holde dit tøj og dit hjem i tip-top stand, fjerner Severins fnugfjerner nemt og skånsomt fnug og fnuller fra tøj, tæpper og mere. Opdag, hvordan Severin kombinerer høj kvalitet med smart design, skabt til at imødekomme ethvert behov.

  Smati

  Smati er unikke paraplyer i funktionelt og stilfuldt design. Mærket tilhører Susino Group, der blev dannet i 1995. De er specialiserede i fremstilling af paraplyer og parasoller. Allerede i 2010 producerede de 20 millioner paraplyer! Virksomhedens aktiviteter i Frankrig kontrolleres primært og drives af Susino France okntor, der blev grundlagt i 2008. Susino France samarbejder med designere af forskellige nationaliteter, så ideerne og produkterne er unikke - og de har bestemt en paraply, der passer til dig! Susino France er stolt af sin høje kvalitetskontrol af produkterne, fra tegnebræt til produktion. Som et resultat overholder de naturligvis også de nuværende EU-standarder og samarbejder med SGS.

  Soehnle

  Soehnle er kendt for den høje kvalitet på sine produkter og er en ægte klassiker inden for vægte. Derudover er det Soehnles målsætning at gøre deres produkter funktionelle og nyttige. Dette gælder også deres bagagevægte, der kan veje store genstande op til 50 kg, men ikke vejer mere end 100 gram selv, så det er nemt at medbringe i tasken.

  Spikes & Sparrow

  Med en Spikes & Sparrow taske får du et unikt og håndlavet karakteristisk produkt. Det anvendte læder er nøgent uden tilsat kunstigt beskyttende lag, så strukturen i læderet med alle dens ufuldkommenheder vil ændre sig med tiden, når du bruger din taske. Spikes & Sparrow tasker findes i en bred vifte af skuldertasker, rejsetasker, weekendtasker, computertasker, bæltetasker, rygsække og tegnebøger. Alle Spikes & Sparrow tasker er lavet for at holde, hvorfor der kun bruges de bedste lynlåse og de stærkeste metaldele og løbende test af materialer finder sted. Med en Spikes and Sparrow skuldertaske får du en holdbar moderne lædertaske med Vintage-look. Skindtasken bliver kun mere og mere smuk og unik, jo mere du bruger den.

  Stanley

  Her finder du termokander og termoflasker fra Stanley. Kan du lide at tage en varm kop kaffe eller te med på skovturen eller på cykeludflugt? Så skal du se nærmere her, hvor vi med glæde kan præsentere et stort udvalg af stilfulde termokander og termoflasker fra det velkendte og elskede firma Stanley. Både termokander og termoflasker er af førsteklasses kvalitet, hvilket sikrer, at de både holder tæt og holder væsken varm. Ud over termokander og termoflasker, sælger vi også en smart lommelærke fra Stanley, som også er velegnet til din næste udflugt.

  Stetson

  Stetson sixpence, caps, huer - og hatte af bedste kvalitet. Siden 1865 har Stetson produceret de verdenskendte hatte og beskæftiget flere tusinde medarbejdere og leveret millionvis af hatte til hatteelskere i alverdens lande. Siden er Stetson i Europa blevet Tysk ejet med stor respekt for historien og Stetsons kvalitets stempel.

  Södahl

  Eksklusivt sengesæt og viskestykker fra Södahl.

  Tatonka

  Tatonka har alt hvad du har brug for til rejser, fritid og friluftsliv - udstyr af høj kvalitet til dine udflugter. Her finder du dejlige bæltetasker og bumbags i høj kvalitet fra Tatonka.

  Tear Aid

  Originalen - den kendte, fleksible og stærke universelle lap.

  Type A - Tear Aid universal lap til lærred, sejl og nylonreparation.

  Type B - Tear Aid universal lap til vinyl og PVC-materiale.

  The Monte

  The Monte er et af de førende mærker for tasker og punge i de nordiske lande. The Monte har læder punge, herre tegnebøger, dame punge, kufferter, rygsække og skulder tasker i kalveskind af høj kvalitet og til gode priser. The Monte er tilgængelig i visse taskebutikker. Regovs.dk kan således præsentere en samling af tasker og punge fra The Monte. The Monte er kendetegnet ved et godt, moderne og gennemtænkt design, lavet af smukt forarbejdet kalveskind. Køb tasker og tegnebøger fra The Monte i dag, enten til dig selv eller som en god gave til jul, fødselsdag eller andre mærkedage!

  Thermos

  I marts 2011 vandt Thermos en større test for termoflasker i Søndagsavisen. Dette er takket være den høje kvalitet og rimelige priser. Thermos er en skarp konkurrent til vores andre leverandører af termoflasker og termokrus. Termoflaskerne og termokrusene er lavet af de bedste materialer og med en kontrolleret kvalitet, der sikrer et godt og stabilt produktionsresultat.

  Titan

  Titan har produceret kufferter af gedigen tysk kvalitet og design siden 1983. Titan er mærket der aldrig står stille, idet kvalitet og innovation kendetegner ethvert Titan produkt. Titan kufferter er kendetegnet ved gennemført kvalitet hvor der er kælet for detaljerne og en stor del af produktionen i Tyskland foregår ved håndkraft. Hvor end du rejser hen med din Titan kuffert er du sikker på at den vil blive lagt mærke til. Titan kufferter har det klassiske look men stadig et moderne og innovativt twist. Uanset om din Titan kuffert er af robust polycarbonat, elastisk polypropylen eller slagfast ABS er der helt sikkert en kuffert der passer til dit behov og din smag.

  Travelite

  Travelite er en tysk specialist inden for letvægtsbagage, der blev grundlagt allerede i 1949. Det er nu den tredje generation, der fortsætter denne familievirksomhed, hvor de bestræber sig på at udvikle og fremstille bagage som kufferter, rygsække, bæltetasker og weekendtasker, der gør det lettere at rejse. Derudover er Travelite kendt for sine produkter af høj kvalitet og sit fokus på innovativ funktionalitet.

  Travelsafe

  Har du haft håndklæder, der har været så tykke og tunge at de aldrig vil tørre med på rejse? Travelsafe har løsningen. Travelsafe fremstiller lette håndklæder, der tørrer hurtigt, hvilket gør rejsen meget lettere. Udover at de ikke vejer meget, tørrer Travelsafe rejsehåndklæder også meget hurtigt. Derudover finder du også ørepropper i en smart pakke, så du ikke mister dem i Travelsafe's sortiment.

  Treats

  Treats er Tasker før chokolade! Produkterne, såsom punge, bæltetasker, pengekatte, penalhuse, mobiltasker, bumbags, rejsetasker, skuldertasker og weekendtasker, alt fremstilles i blødt kalveskind. Treats er en moderne og ungdommelig designserie. Men også klassiske og mere nedtonede designs er en inspirationskilde for Treats. Du kan også finde en rejsetaske af god kvalitet blandt Treats-tasker. Find skindtasker og mobiltasker som er et stort hit! De har pæne og praktiske former, der appellerer til mange. Køb lædertasker online i dag, og glæd dig selv eller en ven med godbidder - tasker før chokolade!

  Trekmates

  Her finder du regnslag af høj kvalitet, der er specielt velegnet til udendørs aktiviteter, vandreture, jagt og fritid. I den perfekte verden, ville alle udflugter finde sted i den strålende sol og med plusgrader på termometeret. Desværre er dette ikke virkeligheden, især her i vores del af verden. Derfor kan det undertiden være nødvendigt at bruge et regnslag, når du går på fisketur, jagt eller bare en udflugt med familien. Heldigvis har Trekmates en smart løsning på problemet.

  Trioky

  Trioky indkøbsvogne er designet og produceret af det velkendte mærke Davidts. Indkøbsvognene fra Trioky er yderst praktiske i deres design, da Trioky i høj grad lægger vægt på design. Foruden design fokuserer Trioky også på anvendelighed, beskyttelse af indholdet og bæredygtighed. Med en Trioky indkøbsvogn er du sikker på at få en yderst prisdygtig praktisk indkøbsvogn.

  Uashmama

  Uashmama materialet føles som læder, men består af specielt behandlede cellulosefibre (papir). Historien bag navnet Uashmama ligger i ønsket om at dedikere noget til moren i familien, og betydningen er, at navnet skal få dig til at tænke på mor. Uashmama afspejler på mange måder den italienske familie: beskedent og elegant som moderne og kreativ, opfindsom og praktisk som faderen - manden bag Uashmama.

  Uniross

  Pandelygter, lommelygter og solceller. Uniross er en førende B2B-virksomhed, der designer, producerer og markedsfører efterspurgte bærbare energiløsninger. Med over 50 års erfaring leverer de pålidelige og energieffektive produkter, som hjælper virksomheder verden over med at opnå konkurrencefordele og erobre større markedsandele. Udforsk Uniross for høj kvalitet, effektivitet og bæredygtighed.

  Vaude

  Vaude har regnslag af god kvalitet til cykler. Cykelregnslag fås i flere farver. For eksempel kan du få et regnslag til en cykel i lemongul, der er let at se i trafikken, et charmerende rødt regnslag eller et mere neutralt cykelregnslag i farven blå. I mærket Vaude er der også et godt udvalg af gode, stærke og lette soveposer og telte til camping, vandring og pilgrimsvandring.

  Victorinox

  Udforsk Victorinox omfattende sortiment af tasker og tilbehør, kendt for deres enestående kvalitet og innovative design. Fra robuste rejsetasker til praktiske hverdagstilbehør, tilbyder Victorinox pålidelige og funktionelle produkter til både eventyrere og hverdagens helte. Uanset om du er på vandretur i bjergene eller blot har brug for pålideligt udstyr i hverdagen, leverer Victorinox pålidelighed og stil.

  Zeller Present

  Zeller Present er et tysk-ejet firma, der fremstiller kvalitets produkter til hjemmet til rimelige priser. De har produceret gode produkter i mange år, hvilket er roden til deres omdømme som et seriøst og stabilt brand, der konstant fornyer produktvalget. De har produkter såsom vasketøjskurve i mange forskellige designs. Vasketøjskurve er af god kvalitet og har et smart design, der gør dem både funktionelle og dekorative. Nogle vasketøjskurve har et simpelt design, mens andre har specielle design og prints, der kan bruges til at give hjemmet et personligt præg.